Da var jeg offisielt blitt en blogger :-)

Dette skal da bli min nye hobby fremover. Nå er sikkert alle Facebookvenner lei av all posting av bilder osv av ting jeg er opptatt av 😉 så nå legger jeg «livet mitt» ut i bloggform i steden for. Så kan de selv velge om de vil kikke innom eller ikke 🙂

Har en veldig klar plan for hva siden skal inneholde, men akkurat nå holder jeg på å sette meg inn i det tekniske på WordPress.com, så får vi se hvor lang tid det tar…

Denne siden kommer til å bli fyllt opp med ideer jeg har i hodet mitt når det gjelder interiør, hus og hjem. I tillegg håper jeg på å få tid til å gjøre en del fotografering som jeg til nå har stor interesse for, men har hatt liten tid til, noe jeg håper skal endre seg fremover.

I tillegg er vi nå inne i min favorittmåned, nemlig desember, så det er jo en fin dato å starte opp på 1. desember 2010. Det er denne måneden som til nå har vært min mest kreative måned i året, så da er det bare å sette igang.

Jeg kommer nok til å legge ut en del eldre ting her også, bare for å få det med likssom, så  bare følg med, her kommer forhåpentligvis snart mye interessant

Sees snart igjen 🙂

Én kommentar til “Da var jeg offisielt blitt en blogger :-)”

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.