MIMRESAMLING MED GAMLEJOBBEN I DAG (LES JULEBORD)

I dag skal jeg ut og spise julemiddag med «gamle» jobben, og jeg gleder meg utroooolig mye. Det skal bli så kjekt å se igjen (forhåpentligvis) mange av de jeg jobbet 16 år sammen med, vi var nesten som en liten familie. Nå skal jeg gå i kjelleren og finne de gamle bildene jeg har fra den tiden og ta med så vi virkelig kan mimre. Blir kjempekos. Så da blir det pinnekjøtt på meg (eller skal jeg kanskje ta svineribbe) før julaften, noe jeg hadde lovet meg selv å ikke gjøre… hmm. valgets kvaler 🙂 Resten skal nok spise lutefisk regner jeg med, vi skal jo på Holbergstuen må vite 🙂 Men uansett blir det nok bussen i dag, må nok ha litt rødt i glasset 😉bilde av innbydelse (PS! Hvis dere ser på invitasjonen, så ligger det et bilde midt i der, og det er meg, bjutifullt 😉

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.