Juleverksted med kjente og kjære i dag

Ja, i dag har vi igjen vært samlet på «Huset» for å ha juleverksted. Det ble nok en koselig dag, der jeg tror både store og små koste seg. Min minste koste seg virkelig, så mye at mor nesten ikke merket at hun var der til tider. Malte, lekte og stod i. Så hun sovnet lykkelig på sin pute i kveld, sluknet som et lys.. Mor har også kost seg stort sammen med alle de andre «nissekonene», alltid kjekt dette. Jeg hadde flere prosjekt jeg skulle gjøre i dag, men kom knapt nok i mål med mitt første, som var et hjerte av grener med hønsenetting og englevinger. Lengre enn dette hadde jeg ikke tenkt og lengre kom jeg heller ikke. Har lagt med et bilde av det foreløpige resultatet, skal få stå der til i morgen, må modne ideen om hvordan det skal se ut til slutt 🙂 Takk til alle sammen for en strålende dag 🙂

Halvferdig julepynt - ideene er lagt til modning

2 kommentarer til «Juleverksted med kjente og kjære i dag»

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.