PHOTOSHOP

Har funnet en fantastisk side som lærer deg Photoshop på en enkel måte, dersom du kun vil lære enkle triks for å redigere bildene dine. Siden finner du her og det er video opplæring. Den tar en god stund å gå igjennom, men så er ikke Photoshop lært på 1 dag heller, det tar tid og du må prøve deg frem og øve øve øve. Veldig gøy om du har interesse for dette. Det finnes en del «gratis» nedlastinger av tidligere versjoner av Photoshop som er fullt brukende til hobby redigering. Bare å google i vei. Lykke til, det er kjempegøy 🙂

På bildet ser du en litt mislykket photoshopping. Her har hun tydeligvis ønsket seg LITT større pupper, men har dessverre glemt å redigere dørkarmen etter «forstørringen» og det samme på armen til høyre. Fort gjort, busted 😉

Mislykket photoshopping

2 kommentarer til «PHOTOSHOP»

  1. WOW…Dette var virkelig noe for meg. Jeg vil så gjerne ha gode bilder til nettbutikken, men træler fælt. Har du tips til en side hvor jeg kan lære å «reparere» programmet også? Satt her om dagen og lastet opp bilder etter 2 timers arbeid med fotografering. Når opplastingen var nesten ferdig, kom et lynglimt og stømdipp, og hele programmet har låst seg. Har til og med avinstallert og lagt inn på nytt, men det intelligente programmet henter frem igjen filene med feil på – Siden tid ikke er det jeg har mest av, blir jeg litt fortvilet 😀

  2. Kjempekjedelig når slikt skjer .. Har ikke vært borti akkurat denne problemstillingen men søk på Youtube eller Google pleier å løse den biffen. Skal gi deg en lyd om jeg kommer på noe veldig enkelt som kan løse problemet ditt 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.