JULEKORT ANNO 2010

Da var forsidene på 30 julekort klare, og her er 3 av dem. Ingen er like, alt blir til etterhvert som de blir laget. I år kjøpte jeg «tomme» julekort i miljøkartong, glitter og farget kartong fra Panduro Hobby . Tekst og bilder er googlet på nettet, photoshoppet, skrevet ut, klippet ut og limt på kortene

. Innsiden av kortene skal i år bestå av et samlebilde av oss 4 i husstanden samt et lite årsbrev om høydepunktet i året som gikk. Regner med det går med enda en kveld eller to, men det er jo kjempegøy da, utrolig koselig å sitte her på loftet/kontoret/hobbyverkstedet og kose seg med sånt «puttel». Det er riktignok glitter over «hele huset», særlig fordi 3 åringen var her oppe i 2 timer og hadde juleverksted tidligere i kveld, så hun fikk produsert 3 julegaver hun og før det var leggetid. Mye søl men veldig kos. «Elska julen» 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.