PINNEKRANS

Nå har jeg endelig fått laget pinnekransen min. Har aldri laget noe sånt før, så dette var rimelig nytt for meg kan du si..

Var utenfor huset i forrige uke og klippet ned masse grener fra diverse lauvtrær (spør meg ikke hva de heter for det aner jeg ikke). Gemalen som satt i stuen satt som et spørsmålstegn når jeg kom dragende på «halve skogen» inn i stuen. Rigget meg til med greinkutter og satt i gang å klippe opp grenene. Så sånn ble de anskaffet. (dette tok ca 15 minutter til sammen)

Så fikk de seg et lag med sølvspray et par dager etter, dette ble gjort utendørs. Så ble de lagt til tørk på en plastpose på vaskerommet.  (denne operasjonen tok ca 2 minutter)

Siden har de lagt på «vent» oppe på hobbyrommet. Skulle begynne på den her om dagen, men da hadde jeg selvsagt klart å kjøpe for tykke limstaver til limpistolen. MEN, i dag fikk jeg kommet meg innom Europris og kjøpt nye limstaver, så da var det bare å sette i gang.

Med limpistol er dette et enkelt prosjekt, lim sammen og det tørker på et øyeblikk. Utfordringen blir å få dem lagt oppå hverandre i «riktig» rekkefølge så det blir en krans av det, men det gikk nå på et vis.

Vel limt sammen, fikk kransen seg nok et strøk med sølvsprayen og så drysset jeg litt glitter over og sprayet med bittelitt spraylim til slutt så den ikke drysser glitter overalt.

Så nå er den klar til å settes ut på pynt, håper dere liker den 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.