NYHETSBULLETIN : ÅRETS JULETRE ER NÅ KOMMET I HUS

Disse fine edelgranene skal stå noen vintre til før de blir jueletrær

Treet har vi nå satt til tining på vaskerommet, og det kom raskt en stooor dam på gulvet, så nå er det belagt med gamle håndduker til det har smeltet seg ferdig. Må bli ferdig snart så jeg kan ta det inn i stuen. Skitt au med råd om å la det stå litt varmere og litt varmere og så inn i stuen. Det har ikke ivrige julepyntere tid til. Treet skal på plass snarest mulig, så jeg kan begynne å sanke julestemning 🙂

Ikke så lett å velge tre i år når alt var dekket av snø, men etter at juletreselger Håkon i Åsebø Juletreskog hadde dunket snøen av eks antall trær for oss, fant vi ett til slutt. Takker for tålmodigheten hans 🙂

Før far i huset ankom juletreskogen hadde jeg og Isabell hatt oss en god halvtimes rundtur på området, sett på trær, tatt litt bilder, laget engler i snøen, vært innom gapahuken og bålplassen og kost oss skikkelig. Pappa var ikke kledd for -6 så han ville velge juletre FORT idag, og da ble det FORT gjort 🙂 (de som har lest blogginnlegget «Julestresset» her på siden, skjønner da sikkert at jeg nå har funnet en løsning på hvordan vi kan handle mat FORT, det er bare å finne en butikk som er kald nok, så blir det slutt på siiigingen) 😉

Så vi får nå se på vidundertreet når det er kommet inn i stuen om det trenger noen justeringer eller om det må overdynges med pynt for å bli «fint nok» til fruen i huset …

Bilder fra Åsebø Juletreskog :

Isabell er klar for å finne juletre. Hun har vært ute i kulden i 2 timer allerede med barnehagen på Nissefest, men er godt polstret, så det gikk helt fint

 

Flott inne i skogen der det bare hadde snødd litt, og så lagt seg akkurat oppå grenene. Ser nå hvor de som lager pynte snøkrystaller har hentet inspirasjonen fra 🙂
Fine trær inne i skogen

 

Godt å få litt varmen i seg ved bålet i gapahuken

 

Merkelig med disse edelgranene at de ikke kan vokse likt for hvert år, ikke strekke seg så voldsomt mellom greinene 😉

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.