FÅ/SEND EN PERSONLIG HILSEN FRA NISSEN PÅ NORDPOLEN

 

Ja, det er ikke måte på hva man kan få laget «nå for tiden».

Jeg dumpet over en side på nettet hvor man kan lage en egen «personlig» videohilsen til sine barn, kjæresten, arbeidskollegene eller en venn FRA nissen på Nordpolen. Dette er gratis. Følg linken her. Jeg laget en til Isabell (3-åringen) men siden det er på engelsk, så forstod hun ikke så mye, men hun ble kraftig imponert over at nissen hadde bilder av henne i boken sin og at han sa navnet hennes. Så LITT stjerner i øynene fikk hun av filmen 🙂

Det finnes også en side der du kan bestille et personlig brev fra SELVESTE nissen til dine barn. Dette koster penger, men du finner linken her

Og er du litt sent ute med julekortene i år, så gjør som oss og lag ditt eget på JibJab og send det ut elektronisk. Nå har vi gjort begge deler i år, dette er jo mer morokort, men de duger om du er for sent ute til å få kortene dine frem i tide. Tar litt tid å lage dem, men resultatet kan bli riktig bra. Vårt resultat ble slik

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.