NYE ISLYKTER ER KOMMET PÅ PLASS UTENFOR TIL JULAFTEN

Mildværet tok knekken på de fine lyktene  jeg lagde forrige kuldeperiode, og nå har det heller ikke vært så kaldt som sist, så det gikk litt tregere å fryse lyktene ute, så med min dårlige tålmodighet, ble de nok tatt litt for tidlig. Det er blitt mer kinaporselen denne gangen, men jeg håper virkelig at de står til ut i romjulen, at ikke mildværet tar disse og..

Disse største er laget i bøtter som sist, men som sagt fikk de ikke stått så lenge at de ble like tykke De minste er laget av ballong, og da blir det litt sånn kom si kom sa hvordan formen blir og hvor åpningen blir, disse ble ganske jevnt runde og så måtte jeg kakke litt hull for å få åpning til lysene. 

Islykter i inngangspartiet

 

Islykter med lys fra Rema 1000 - små rimelige kubbelys som selges i 6-pakning. Ypperlig til å bruke i islyktene
Nærbilde av islykt - ble så fint mønster i denne ene at jeg måtte ta et nærbilde for å vise det til dere
Har også laget noen mindre til å ha stående rundt omkring i snøen, i trappen osv, så nå skal det bli lyst og koselig oppover i inngangspartiet om kveldene.
Islykter i snøen

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.