SNØ KUNNE GODT KOMMET NED FERDIG MÅKET SYNES JEG

Hadde ikke det vært helt glimrende ? At snøen la seg akkurat der som vi ville at den skulle legge seg, mener jeg. Sånn som på trærne, hustakene og på marken. Ikke alle steder der vi likevel må brøyte og måke den vekk. Holdt veiene, trappene, fortauene, fotballbanene, parkeringsplassene  og alle andre steder med normal ferdsel fri for snø. Det måtte da være helt genialt. Er det ikke noen som kan finne opp noe her, eller som har kontakter der oppe så vi kan få lagt inn riktig bestilling, av riktig mengde, plassering, tidspunkt og sånne detaljer

Omtrent sånn her er det jeg mener :

Aller helst hadde det vært best om snøen la seg kun 100 meter over havet og IKKE lavere enn det. Jo, i desember kanskje, sånn fra 15. desember til 31. desember. Vi MÅ jo ha hvit jul.

Vi skriver i dag 8 januar, og jeg er ALLEREDE lei av snø, men det er kanskje ikke så rart. Så tidlig som den begynte å lave ned i år (i fjor) så har jo vinteren vart i 2,5 måned snart. Og vi har enda 2,5 måned igjen med fare for snø. Blir nok mange vinterdepresjoner rundt omkring i kalde Norge denne vinteren. Men sikkert også mange gladklumper som bare ELSKER snø, kan ikke få nok av det. Da har de ikke armene eller ryggen min når de står ute og måker. Kjennes av og til ut som jeg skal knekke i to, men det er sikkert bare sunt… ? God trim kaller folk det, pøh..

Om jeg skulle fått noen til å måkt for meg, måtte det heller blitt han her

enn han her :

Kjenner jeg er klar for en LOTTO gevinst i kveld så jeg kan ta første fly til varmere strøk, det hadde vært noe det.. Kunne klart meg med en 2. eller 3. premie og, så kunne jeg investert i en DIGER snøfreser og blitt konge i nabolaget. En sånn som du sitter på selvfølgelig. Men det egner seg kanskje ikke i en sånn bratt bakke som jeg har. Egner seg best i et flatt villastrøk det, med hellelagte lekre (flate) innkjørsler, der de lett kunne måkt snøen for hånd likevel, hadde vært piece of cake.

I mellomtiden får jeg finne frem tigerbalsamen og la den herje med stive og støle muskler og ledd og kanskje ta et boblebad og lade opp til neste snøbyge.

God helg folkens 🙂

2 kommentarer til “SNØ KUNNE GODT KOMMET NED FERDIG MÅKET SYNES JEG”

  1. Linda da, du må jo tenke på det som noe av den beste trimmen du kan få:) Skritt telleren kan også brukes i denne sammenheng, skriv inn minutter i listen så tenker jeg du er mer fornøyd!

    1. Joda «gladklumpen» 😉 skrittelleren er lagt på hyllen, det samme er skjemaet… Ligger laaangt etter skjema for å si det sånn på det området. Men «før i tio» så jeg på det som et ledd i treningen 😉

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.