GAMLE GJENSTANDER OG SNURREPIPERIER

Huset mitt og særlig kjelleren min flommer over av gamle gjenstander og snurrepiperier. Dette er ting som jeg har arvet etter besteforeldre og noe som er funnet på loppis, gjenbruksstasjon og på andre markeder.

Med min stil, så passer ikke disse å stå fremme sånn rundt omkring til pynt, men jeg har en plan om en liten utstilling i et «huk» som befinner seg over kjellertrappen. Det er ikke rare plassen der (omkring 1,5 kvm) og takhøyden er vel omtrent 1,20 m. Men der SKAL det bli en utstilling av alle disse fine tingene som til daglig står bortgjemt i kjelleren, det har jeg bestemt meg for. En dag …

I dag har jeg tatt noen av dem opp i lyset for fotografering :

Disse er visst kommet på moten igjen. Denne er fra 60-tallet

 

Tåteflasker og rangler anno 1969

 

Matboks fra 60-tallet

 

Gammelt syltetøyspann
Syltetøyspann fra 50 eller 60-tallet

 

Matboks fra 50-tallet

 

Matboks fra 60-tallet

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.