HAR STÅTT I MATKØ FOR FØRSTE GANG …

Og nei, jeg snakker ikke om Frelsesarmeens suppekø eller noe sånt, men kø for å hente Lavkarbo mat fra SpisDegSlank.

Konseptet her har jeg forsåvidt forklart til dere før, men det skader jo ikke å gjenta det. Det hele går ut på at du skal leve på lavkarbomat i en periode enten for helsen sin skyld eller for å tape noen kilo. Under en slik lavkarbokur vil kroppen din gå inn i noe som heter ketose og som betyr at kroppen for alvor begynner å brenne fettceller for å dekke energibehovet sitt. Derfor dette skal være så effektivt og grunnen til at jeg har lyst å prøve.

Spisdegslank har et opplegg som i mine øyne er helt genialt. Du bestiller mat på nettet og henter i en bil, litt sånn som is-bilen. De stiller seg opp i Kanalveien torsdag hver 14. dag mellom klokken 18 og 19 på kvelden (du finner mer info om dette på sidene deres)

Så der stod jeg og en venninne i går i kø i 20 minutter for å hente maten vår. Det var sikkert 15-20 mennesker som stod der når vi kom for å hente rasjonene våre i går, og da hadde bilen allerede stått der i halvannen time og delt ut mat til bergensere på slankeren. Så det er helt tydelig at det er et populært tilbud.

Når det ble vår tur og vi hadde betalt våre 1175 kroner (90 kroner av disse er pant for kassen, så det får du igjen når du leverer denne inn igjen), fikk vi utdelt hver vår isoporkasse. Og du skjønner fort at du skal spise små måltider de neste 14 dagene ut i fra størrelsen på kassen. Men prisen er det ikke noe å si på, det eneste du trenger å tilføye selv er pålegg til spesialbrødet som følger med i pakken. Ikke så verst beløp det for mat til en person i 14 dager, 70-80 kroner dagen.

Vel hjemme pakket jeg spent opp kassen min og alt var frysevarer. Så, nå har jeg okkupert den ene hyllen i fryseskapet og gitt grei melding til alle andre i husstanden om å ligge unna den hyllen. Det er MIN mat.

Så i morgen begynner mine 14 dager på lavkarbo og forhåpentligvis går kroppen min fort i ketose, så jeg begynner å forbrenne STORE mengder med fett … 🙂

Har den siste uken vært uten cola, sukker generelt og spist minimalt med karbohydrater (med unntak av freddan), noe som har resultert i 2 kg mindre å draske på fremover (tilsvarer 4 pakker med margarin det), så da må jo denne «kuren» her virkelig gjøre susen (håper jeg)

Skal rapportere til dere om en ukes tid om hvordan det går, ha det på badet så lenge 🙂

2 kommentarer til “HAR STÅTT I MATKØ FOR FØRSTE GANG …”

  1. Dere for stå på Linda, ikke at jeg syns du har noe som du trenger og ta av, men det har mer med hva du selv syns og ikke det som andre mener. Ønsker deg lykke til. Jeg skal starte med shake fra mandag av.

    1. Ja har hørt den før og ditto til deg på den forresten, men det hjelper lite når vi selv føler det er for mye, så nå skal det bort 🙂 Tusen takk for lykkeønskninger og masse lykke til selv 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.