FUGLUNGEN FORLATER REDET

Vil åpne med et lite sitat  i dag :

Ungdommer i dag er som Jesus ..
De flytter ut når de er 30 ..
Og om de gjør noe, så ….
er det et under ….. 🙂

Nå er ungdommen min i huset 21 og i dag er dagen kommet for å flytte ut av redet.
Det skal bli fryktelig rart selv om hun jo knapt nok har vært hjemmom annet enn for å sove, spise og dusje de siste 2-3 årene. Men, det har nå vært basen og vi har fått sett litt til henne stort sett hver dag.

Nå flytter hun ikke så veldig langt da, Bergen Sentrum er jo bare et «steinkast» unna (for de som kaster grådig langt), men uansett er det rart for mor når ungene forlater redet etter så mange år.

Men jeg har nå en bråkebøtte til igjen i huset, så stille blir det vel ikke på noen år …

Men sånn er det, ungdommen flyr avgårde og her sitter vi igjen. Synes ikke det er så mange år siden jeg selv pakket snippesken og flyttet i leilighet for meg selv…
For en FØLELSE !! Friheeeeeet !! Hun tenker nok det samme, selv om hun ikke sier det høyt 😉

Så nå begynner voksenlivet for alvor for min eldste frøken.

Selv om det er vedmodig, må man jo tenke på de positive tingene som følger med, så som mindre klesvask, mindre oppvask, mindre rot og det at jeg  plutselig har 45 kvm ekstra av huset til rådighet. Har en liten skummel plan om et digert soverom, med en king size bed, peis og walk in closet, men det er en sterkt bevoktet hemmelighet, inntil nå…
Men det veier egentlig ikke opp for den følelsen av at hun nå flyr avgårde.

Jeg har forresten fått hentydninger om at hun gjerne tar i mot sånne nødhjelpsendinger i posten. Sånn at når hun er skikkelig blakk og pengene har gått til helt andre ting enn mat, så ligger det plutselig en hentelapp i postkassen med pakke fra mor med litt forskjellig digg oppi. Så, det blir gjerne noen sånne fremover, det vil sikkert komme godt med.

En epoke i livet er over for min del, en ny er i emning for Jeanette, og her sitter jeg igjen og mimrer, med klump i halsen og tenker i mitt stille sinn :

Fly forsiktig fuglungen min    

4 kommentarer til «FUGLUNGEN FORLATER REDET»

  1. Fikk blanke øyne jeg.
    Masse lykke til til dere begge.

    Min fuglunge er på leilighetsjakt, så snart er det vel min tur….

    Klem

    1. Ja, ikke fritt for at jeg ble litt blank i øynene jeg og når jeg satt her i stad 🙂 Takk for det Britt-Wenche 🙂 Ja, tiden flyr, vemodig med sånn er det bare. Masse lykke til, til deg også 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.