E-SIGARETT

I går fikk jeg e-sigaretten min i posten fra det store utland

Slik fungerer den

Den elektroniske røyken, som går på oppladbare batterier (lader den i en USB plugg på PCen), den ser ut som en helt vanlig røyk (litt sånn tullerøyk) og har et lite rødt lys i den ene enden som lyser når man suger på den. Vanndamp produseres i sigaretten og «røyken» som ikke er røyk ser ut som vanlig røyk ved utblåsing.

E-sigaretten smaker omtrent som en vanlig sigarett, fordi den inneholder nikotinampuller med tobakkssmak. Ampullene får man i fire grader: Sterk, medium, lav og nikotinfritt.

Det som er positivt med en e-sigarett kontra en vanlig sigarett er at du får i deg

Null Tjære
Null Karbonmonoksid

Den lukter ikke, det blir ingen aske eller sneiper og du kan røyke hvor du vil siden det er kun vandamp.

Nå skal jeg røyke opp mine vanlige sigaretter og så skal jeg prøve dette på fulltid. Om jeg klarer det, er jeg veldig mye næremere et røykfritt liv enn det jeg er i dag.

Produktet er ikke godkjent for salg i Norge enda, se link her
Det er kun lov å selge selve sigaretten, ikke ampullene med nikotin

Jeg som er så avhengig skal ihvertfall gjøre et forsøk, tenk den stålkondisen jeg kommer til å få da 😉

27 kommentarer til «E-SIGARETT»

 1. Hei! Har du forsøkt din e-røyk? Hvordan var det? Jeg røyker, og har lyst til å prøve dette. Hvor kjøpte du din e-røyk? Det er mange nettsteder. Lurer også på dette med styrke. Jeg røyker i dag prince mild, og hvilken styrke blir det. Spennende å høre hvordan du klarer dette.

  1. Hei. Jeg har forsøkt dem og bruker dem en gang inn i mellom for å bli vant til dem. Nå skal det sies at jeg er en svært «ihuga» røyker og mitt prosjekt kommer nok til å ta tid. Men, som sagt holder jeg på å venne meg til dem, så jeg kjøpte et sett med 2 stk i, så har jeg en i bilen og en hjemme. Fungerer utmerket som «erstatning» når du ikke kan røyke. Men, foreløpig griper jeg til min vanlige Prince så sant jeg har mulighet til det. Det er ikke som vanlig røyk, men vanndamp, men den psykiske biten er likssom der, fordi du føler at du røyker (om du skjønner meg) Smaken er helt annerledes, kan tenke meg at det må være noe lignende som vannpipe selv om jeg ikke selv har prøvd dette. Jeg bestilte mine på http://nosmoke4me.3dcartstores.com/ fordi en bekjent hadde bestilt der, og som du sier så vrimler det av leverandører. Jeg har valgt sterkeste typen siden jeg røyker vanlig Prince. Målet er å bytte ut Princen med disse om ikke så lenge. Spennende å høre hva andre mener om disse røykene, så du må gjerne komme tilbake hit og fortelle om du bestemmer deg for å prøve. Lykke til 🙂

  1. Problemet der er jo at det er egentlig en butikk fra utlandet. Greit nok har de en norsk adresse, men det er fremdeles utlandet en handler fra.
   Ingen forbrukerkjøpslov og du må betale moms og frakt og frakten tar ti dager.
   Det er kanskje ikke noe alle tenker over, men det blir jo mye dyrere da.
   Jeg går for http://www.E-Sigaretten.no og handler i Norge. Føler det tryggere-
   Det er jo de samme produktene egentlig, men med deres logo på i stedet for standard merking. Joyetech hos E.Sigaretten.no også 🙂

 2. Min bror fikk i dag telefon fra politiet. Anmeldt for import av nikotinvæske til eget forbruk. Han hadde bestilt 30ml og skal i avhør om to uker… Det er visstnok forbudt å innføre nikotinholdig væske til Norge også for privat forbruk. Politiet anbefalte advokathjelp…
  Jeg skal holde dere oppdatert på hvordan saken går. Antar det blir en bot for ulovlig innførsel eller tilsvarende, men det er vanskelig å si. Kanskje de henlegger saken, men jeg tviler fordi min bror tjener ikke nok penger til å lure seg unna straffeansvar…

   1. Jeg syns det er helt sinnsykt og han skal bruke advokathjelp. Det har vært telefonavhør i første omgang og her er hvordan det gikk:
    P (Politiet) B(Min bror)
    P: Du vil under dette telefonavhøret når som helst ha muligheten til å avbryte dersom du føler det ubehagelig eller om du føler at vi forsøker å få ut informasjon fra deg som du ikke ønsker å gi. Du har også rett på advokathjelp. (kortversjonen av introduksjonen siden han ikke husket alt som ble sagt)
    P: Er det du som har kjøpt, og forsøkt innført i landet to stk elektroniske sigaretter og væske som er beregnet for bruk med disse?
    B: Ja, det er det.
    P: Er du klar over at dette er ulovlig i henhold til (en eller annen lovhenvisning)?
    B: Hæh? Nei.
    P: Det er det altså og du er blitt anmeldt for brudd på denne loven samt brudd på regler for innførsel av forbudte substanser over grensen til Norge.
    B: HVA!?
    P: Husk at du kan når som helst avbryte dette telefonavhøret.
    B: (Han ønsket ikke avbryte for han skjønte jo bortimot ingenting)
    P: Slik saken står nå vil vi fortsette etterforskningen for blant annet å kartlegge om det er innført større mengder av disse varene tidligere og vi vil ta kontakt igjen når vi behøver mer opplysninger.

    Så ble han spurt om å møte på politistasjonen for et skikkelig formelt avhør. Det som var fint var at politiet skrev også ned etter telefonavhøret at «siktede har vært svært hjelpsom».

    Jeg tenker det hjelper lite å være hjelpsom så lenge de fortsetter med dette kjøret. Fra nå av kommer i allefall han til å bestille fra http://www.E-Sigaretten.no for da får han ikke MER trøbbel i allefall…

    Det kommer mer info etterhvert som ting skjer… Håper han slipper straff i allefall, men synd han ikke får reise til USA (siden han hadde planlagt dette i november)…

 3. Bare til en opplysning har det ikke skjedd noe mer siden sist, men saken er enda under etterforskning… Jeg har ikke glemt deg kjære bloggen til noen andre 😀

 4. Hei. jeg vil og kjøpe e røyk. men hvem slal jeg velge da? Det står en oppstarts pakkr der til litt over 500 men får jeg med nikotin smak i den? eller må jeg bestille en refil pakke ved siden av? noen som vet?

 5. Kan anbefale deg denne. http://www.totallywicked-eliquid.no De følger som regel litt væske med, men anbefaler å kjøpe med e-væske. Du kan regne ca 2ml forbruk per dag. Du kan velge styrke også. Mange kjøper tobakksmak i starten, men det smaker ikke røyk av det. Det smaker det tobakk lukter, så de fleste går over på helt andre smaker etter en stund. Uansett smak så funker det effektivt 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.