DAGEN I DAG

LAVKARBO OG DIETT

Ah, back on track 🙂

Kjennes deilig ! Ingen cola, ingen sjokolade, KUN mine ferdig tilmålte porsjoner mat og vann. Den dårlige samvittigheten for de to siste dagene er i ferd med å slippe taket, og godt er det..

DAGENS KREATIVE PROSJEKT

I går når jeg gikk og siklet rundt sjokoladehyllene på Kiwi, sveipet jeg forbi bladhyllene og jeg som aldri leser et blad annet enn i påskeferien, ble stående å finkjemme hyllerad på hyllerad med ukeblader.

Antakelig var det et desperat forsøk på å  få fokus over på noe annet enn sjokolade…

Valget falt på to interiørblader Boligdrøm og Rom 1 – 2 -3 . Begge flotte interiørblader som jeg ble sittende og lese, i går kveld.

Jeg elsker ulike interiørstiler og om jeg hadde mulighet til det, skulle jeg hatt minst 3-4 forskjellige boliger med forskjellige stiler i dem alle sammen. Men da måtte jeg hatt et funkishus ytterst mot havet, et gammelt hvitmalt ærverdig  gårdshus, hytte på fjellet og en stor leilighet med rikelig takhøyde midt i byen. Da kunne jeg kanskje fått plass til alle de stilene innen interiør som jeg liker. Uoppnåelig ja, men det er da lov å drømme seg vekk, i alle fall i interiørmagasiner.

På en side i Interiørmagasinet Boligdrøm fant jeg et bilde som jeg måtte flire litt av :

Denne skal de ha den nette sum av kr. 650,- for i en nettbutikk som jeg ikke vil oppgi navnet på for ikke å være guffen ..

Ligner den ikke mistenkelig på denne messinglysestaker som var pop på 1990-tallet, og som jeg har tre stykker av i kjelleren ??? Hadde vel knapt nok fått 25 kroner stykke for mine på loppemarked  …

Så derfor bestemte jeg meg for å gjøre en liten handlerunde i dag. En  kjapp tur innom Europris og kjøpte litt metallic lakk, i sort vel og merke, til den nette sum av 39,90.
Den røde fargen over var ikke helt min stil.

Så var det bare å gå hjem og sette igang med forvandlingen.
Lystestakene fikk seg en omgang under springen på det varmeste vannet for å smelte bort gammel stearin som måtte være på dem. Så ble de tørket og så var de klar for sort lakk.

Hva synes dere ? Er mine 3 lysestaker verdt 650,- kroner stykke nå  da ??? 🙂

Lurte på om jeg kanskje skulle dekorere dem med litt «krystaller» også når jeg først var i gang. Skal ut å lete etter lysmansjetter i glass med prismer på en av dagene. Noen som vet hvor på Askøy de har sånt noe, Nille kanskje ???

MYE MAN KAN FINNE PÅ EUROPRIS

Når jeg først var innom Europris, måtte jeg ta meg tid til å kikke litt rundt. Finner av og til en liten skatt her og der. I dag var det ikke skatter men morosaker jeg kom over..

Kunne ikke dy meg når disse to lå og «skrek» mot meg i en kasse til 29,90
Kan fort få bruk for noen sånne til den rette festen. Kan for eksempel tas i bruk på de årlige «Møkkadalslekene» der lagene er delt inn i hattelag og brillelag. Da blir det definitivt rød Bad Girl hatt for mitt vedkommende 🙂

OPPUSSING AV GAMLE SERVERINGSBRETT

I tillegg fant jeg noen Deko fotohjørner som jeg tenkte å bruke på noen serveringsbrett som skal pusses opp

Planen er å male eller lakke serveringsbrettene hvite, men jeg lurer litt på om jeg skal beholde bildet i midten på de som har dekor ??? Hva synes dere ?

Det kommer ikke så godt frem på bildene, men det er litt antikt i malingen på bildene, ser litt oppsprukket ut.

Nedstøvet og "fine" rett fra kjelleren

Men det får bli en annen dag. Nok kreativitet for i dag 🙂

10 kommentarer til «DAGEN I DAG»

 1. Black design har glass mansjetter. Morsomt. Har sånne lysestaker også. Synes ikke du skal male over de fine motivene. Mister sin glans , tenker jeg. Men dekorer gjerne hjørnene på serverings brettene. 🙂

  1. Takk for tips Marianne 🙂 Må ha meg en tur ut på shopping en dag. Du får bare finne frem lysestakene dine og spraye i vei, men IKKE gjør det innendørs, det har jeg prøvd før. Lakk «uber alles».
   Serveringsbrettene klarer jeg likssom ikke å bestemme meg for, mulig jeg tar en av de helt hvit og en der jeg beholder bildet på, får se. Skikkelig usikker her altså 🙂

 2. De svarte lystakene ble jo lekre 🙂
  (kunne ønske jeg hadde slik kjeller som du har, rett og slett ett skattekammer)

  Du er sååå flink og kreativ, gøy å følge med!

  Stor suss på pannen fra meg 🙂

  1. Takk Sølvi, ble stilig sant ? Utrolig hva et «svosj» med lakk kan gjøre. Når jeg så hva de skulle ha for den røde saken som stod i det boligmagasinet så var det bare en ting å gjøre, nemlig å teste det ut 🙂 Og enda er det så utrolig mye igjen nede i den kjelleren. Nå er det spesielt en brødboks fra 50-tallet jeg har i tankene, men den blir et eget prosjekt for seg 🙂 Suss på pannen tilbake 😉

  1. Ja her var det bare å finne frem sprayen. Når jeg så hva et lag med lakk gjorde for den røde saken til 650,- så var ikke veien til lakkbutikken lang 🙂 Har god samvittighet for denne sprayingen her 🙂

 3. syntes hattene er helt rett for hattelaget og syntest at man burde gå for de under lekene. gleder meg til å høre hva du forlanger vi skal ha neden for hattene. Virker som lekene får en ny vri med disse hattene. he he

  1. Ikke bekymre deg Richard 🙂 Blir ikke annen kleskode, BAD kan bety så mangt vettu 😉 Dessuten var det bare to igjen, skulle gjerne kjøpt til hele gjengen, men du som er så mye rundt omkring og farter kan jo gjerne stikke innom ALLE Europrisbutikkene på din vei og se om du kan skaffe flere ??? 😉 Lykke til med jakten 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.