BLOGGEN MIN HAR VÆRT NEDE FOR TELLING I DAG

     Tekniske problemer hos WordPress, har gjort at bloggen min «konket» ut fra og med i dag morges.

Fikk meg en liten A-HA opplevelse der. Om jeg er avhengig av Facebook så er jeg ihvertfall avhengig av bloggen min – ALLEREDE !! Har vært skikkelig irritert i dag hver gang jeg har forsøkt å få dashbordet opp å gå, og ingenting virket fortsatt. Men etter 2 purrerunder til Supporten i WordPress, så løste det seg omsider. Takk og lov for døgnvakt på support 😉

Så nå har jeg fått «livet» mitt tilbake 🙂

Det får bli noe «lett» og «ledig» noe i dag da, siden det er så sent på kveld.

Har vært løs med sprayboksen igjen.

De svarte lysestakene måtte få litt ekstra svart på seg, hadde glemt å ta de fra «undersiden» der var mye messing igjen gitt. Så nå er de ferdig sprayet, har fått sorte lys og glass lysmansjetter med dingledanger på seg. Det vil si 2 av de 3 har fått forbli sorte. Den tredje har jeg gått løs med hvit spray på, måtte ha litt variasjon

Lysmansjettene fant jeg på Krinkelkroken. De som er på de svarte stakene er det glass prismer på og kostet litt over hundre kroner stykke. Hun hadde bare to igjen av den. Den på den hvite staken har plast prismer og kostet bare trettini.

Oppussingen av disse tre stakene har da kommet på den nette sum av 349,- inklusiv lys, men det var det verdt synes jeg. Har jo plutselig 3 stk 5-armede staselige lysestaker å pynte opp med 🙂

Fikk mitt nydelige mor/datter smykke i dag i posten og nå har det fått fast plass rundt halsen :

Og så synes jeg at jeg fortjente en stooor bukett med kjempefine gule roser i dag, så nå står de å skinner i stuen

Dett var dett for i dag 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.