FARGING AV BLOMSTER

Jeg har tidligere prøvd å farge et par andre typer blomster med konditorfarge uten å lykkes, men nå kjøpte jeg hvite tulipaner, fyllte vann med grønn konditorfarge i vasen.

Grønt er jo ikke den mest spennende fargen med grønt på blomsten og grønne blader, men det var det jeg hadde i hus den dagen. Skar stilken på tulipanene slik at de virkelig skulle suge til seg vannet og denne gangen virket det som bare det

Men de ble ikke mer farget enn dette. Stripet i blomsten og stilken og bladene har også tatt til seg litt farge.

Noen som har prøvd dette selv med bedre resultat ? Hva gjorde dere i så fall ?

6 kommentarer til “FARGING AV BLOMSTER”

    1. Sure Sølvi men ikke på de vanlige dagligvareforretningene, de har bare rød gul og grønn tror jeg. Må nok på Meny, apoteket eller hobbybutikk. Lykke til med tulipanfargingen 🙂 Blomster anbefaler jeg å kjøpe på Ica, de har utrolig bra kvalitet og er ofte veldig billig 🙂

      1. Hvis jeg prøver dette skal du få se kor utrolig fine de blir (jepp, er optimist) :))

  1. Takk for det 🙂
    Artig å prøve seg frem, må prøve meg med en annen farge en dag jeg får tid. Foreløpig har jeg bare fått det til med tulipaner, men skal prøve meg med avkuttede roser også.

    Lykke til med fargingen og en riktig god kveld (natt) til deg også 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.