NYE NEGLER OG SNART I BRYLLUP

Og ikke mitt eget altså …

Men jeg skal faktisk i bryllup i helgen og det gleder jeg meg stort til. Treffe igjen kjente og kjære av familie som jeg ikke har sett på så alt for lenge. Og alle samlet på ett brett. Over 100 gjester i gamle Nautnes ungdomshus. Der har jeg faktisk ikke vært inn forbi dørene siden mor til brudgommen giftet seg for kjempelenge siden, sant Inger-Lise ? 🙂

Brudeparet Dag Erik  Og Lise Beate har sikkert skikkelig bryllupsnerver nå, to dager før dagen, og jeg er litt glad for å ikke være i deres «sko» nå. Men de gleder seg nok kjempemasse også til den store dagen.

Bryllup er jo ikke dagligdags i min verden. Tror jeg har hatt 2 venninner som har giftet seg, resten er jo bare kjedelige samboere, meg selv inkludert i alle år. Så det har blitt få bryllup å gå i kan man si ja 🙂 Herved en oppfordring til alle gifteklare venninner, sett i gang å planlegg bryllup, ned på kne og fri !!

Litt forberedelser kreves jo når man skal i bryllup, det blir straks litt mer ordentlig og stivt enn en vanlig fest. Så kjolen og skoene er i boks, strømper er kjøpt inn, gavene og kortene er i boks, brunfargen er på gang og i dag fikk jeg jammen nye negler også.

Falske negler har jeg kun hatt EN gang før og den gang fra H&M. Det er mange år siden og jeg svor ALDRI MER etter det. Først så klinte jeg på så mye lim som mulig slik at de virkelig skulle sitte. Så var jeg helt hjelpesløs i mange timer, for jeg kunne for eksempel ikke henge opp klær som jeg prøvde meg på og jeg kunne heller ikke gå på do alene (en dongeribukse er ikke lett å få av seg selv med 2,5 cm negler som stikker ut forbi fingertuppene). Så det endte med at jeg fant frem saksen og klipte av hele herligheten. Så skulle jeg ha av neglene og de satt jo som støpt. Brukte en hel flaske med neglelakkfjerner, til ingen nytte og måtte til slutt finne frem en skål som jeg fyllte med aceton og dyppet en og en fing i. Da gikk plastneglene i oppløsning og jeg kunne skrape dem av. FOR en lettelse å få bort de fremmed legemene som hang utenpå mine egne negler.

Men i dag har jeg gjort det igjen, riktignok profesjonelt utført og med «riktig» lengde. Så nå ser bare neglene mine riktig så pene og velstelte ut og er ikke ubehagelige å ha på i det hele tatt. Fikk dem støpt på hos NUYU, en forsinket neglepåsetting etter nyttårsstylingen. Men det passet jo perfekt å få det utsatt, nå som jeg skulle i bryllup, da trengte jeg dem virkelig. Så tusen takk for det NUYU 🙂

Så nå er det bare å få litt farge på kroppen, begynte i går og jeg så med EN gang at det trengtes. Så ikke lenger sjuk ut når jeg så meg selv i speilet. Så et par runder til nå, så har vi litt farge til den sorte kjolen.

Gleder meg til lørdag og bryllup – VIRKELIG !! 🙂

2 kommentarer til «NYE NEGLER OG SNART I BRYLLUP»

  1. Takk for kjempehyggelig besøk idag! Neglene lagt av Nina Haaland ble kjempefine og kledde deg godt! Håper ikke det blir så lenge til vi ser deg neste gang 🙂

    Følger med på bloggen din titt og ofte 😉

    MVH Beathe, NUYU

    1. Var hyggelig å være hos dere igjen også, alltid hyggelig 🙂 Tiden flyr når du kan mase som best vet du 🙂 Kjempefornøyd med neglene og de er ikke i veien i det hele tatt. Bare litt ekstra «klapring» på tastaturet, men det blir jo bare litt mer «sekretæraktig», så det liker vi 🙂 Takk til Nina som er så flink 🙂 Og så gratulerer med nye lokaler, der får du det kjempefint, garantert 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.