POSTEN NORGE – HORRIBLE PAKKEPRISER

Som en del av dere sikkert har fått med dere, så holder jeg på å tømme kjelleren og en del av disse tingene har havnet i nettbutikken min på Epla.no

Mye av det som er blitt solgt, skal sendes avgårde til andre kanter av landet og heldigvis for meg så gikk jeg inn på Posten.no for å sjekke priser på pakkepost før jeg la inn varene for salg. Ellers hadde jeg tapt penger på hver eneste forsendelse bare i porto til Posten Norge.

En pakke som overstiger 1 kg, går som Norgespakke og koster den nette sum av 160,- ETTHUNDREOGSEKSTIKRONER !!!

Grunnen til at jeg nevner dette her i dag, var at jeg nettopp fikk min pakke fra Iherb i USA levert på døren med fraktselskapet DHL.  Dette kostet den nette sum av 17 dollar i shipping/frakt, altså 95 norske kroner.

Denne pakken veide nesten 2 kilo, brukte 5 dager fra USA til Askøy, den ble levert hjemme på døren hos meg på kveldstid og var likevel 65 kroner billigere enn Posten sin pakke.

Hva er det med Posten Norge som er så fantastisk at de må være så dyre ??? Eller hva er det DHL får til og ikke Posten i Norge ??

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.