UKENS INNVEIING

Uken i ketose har gitt resultater. Jeg har som regel ALT for store forhåpninger til restultater, men må likevel si meg fornøyd med 2,1 kilo i minus selv om jeg alltid håper på MER.

Merker det godt på kroppen nå at disse få kiloene har forsvunnet, så derfor hadde jeg trodd det var mer, men jeg måler jo aldri cm så da kan jeg ha det så godt…

Klærne sitter ihvertfall løsere og det er jo det store målet med prosjektet, så da får antall kilo bare stå sin prøve.

Ketosen vedvarer og prosjektet går sin gang fremover mot målet. Nå må jeg si at målet har endret seg litt underveis. Hadde mål om 10 kilo, og da hadde jeg hatt 2,9 kilo igjen, men nå er det oppjustert til ca 12-14 sånn at jeg kommer meg godt under det magiske 7 tallet 🙂

Så, da må jeg stå på ihvertfall rundt 5 kilo til og det håper jeg at jeg klarer i løpet av mars måned. Jeg heier på meg 🙂

Lykke til alle andre som jobber i samme retning og kom gjerne fremdeles med tips og fortell om dine mål og erfaringer underveis. Sammen greier vi dette så lett som ingenting 🙂

Ha en strålende uke 🙂

6 tanker om “UKENS INNVEIING

 1. Ja det går fort i begynnelsen. Var første skikkelige uke for meg forrige uke, så derav mye kg. Regner med at jeg ikke kommer over 2 kg denne uken, men første delmål nærmer seg 😀 Har to delmål før jeg lander der jeg vil.
  Lovet meg selv belønninger underveis og første delmål gir en belønning med hårklipp og striping.
  Neste er ansiktsbehandling, krystallsliping og napping av bryn.
  Må ha noe å se frem til så går det litt lettere 🙂
  Går jo så det suser med deg også 😉

  • Nei, vi må vel regne med at det går litt tregere etterhvert, håper bare ikke det stagnerer, det er da jeg begynner å miste «trua» 😉 Herlige belønninger du har der da, jeg tror jeg skal spare opp til en stor en til slutt, men som jeg har sagt før, kilo som forsvinner er for meg egentlig motivasjon og premiering nok for meg 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.