FORBRENNING AV KALORIER OMGJORT TIL RØDVIN

Og, nei jeg skal ikke prøve å gjøre vann om til vin, men tenkte at dere rødvinselskere der ute (jeg er det av og til) vil like å vite hva dere må gjøre for å nyte rødvinen med skikkelig god samvittighet (selv om dere mest sannsynlig gjør det uansett)

Men om du trenger litt bedre samvittighet for å nyte dine edle dråper, er her noen enkle hverdagslige tips :

En halvtime med tungt husarbeid gjør at du forbrenner 158 kalorier. Etter husarbeidet kan du da med god samvittighet helle i deg 2 dl rødvin som tilsvarer det du nettopp har forbrent.

Har du sex av det aktive slaget (nytter ikke å ligge å se i taket her gutter og jenter), så forbrenner du ca 290 kalorier, og skulle du bli tørst etter akten kan du da med god samvittighet tylle i deg rundt 4 dl rødvin eller 7 dl pils. Ikke verst det.
PS! Dobler du tiden, kan du altså ta en hel flaske (rødvin altså) 😉 Det bør jo være en gulrot for noen og enhver …

Tar du deg en skikkelig motbakketur på ski i 30 minutter har du plutselig forbrent 675 kalorier, da kan du selv regne ut hvor mye du kan kose deg meg i solveggen eller på afterski etterpå, ikke så rent lite …

Bare ved å handle maten du skal ha (men da må handlerunden være på 30 minutter og du må pakke og bære varene selv – akkurat som om noen andre gjør det for deg sant ??)
så forbrenner du 139 kalorier, det gir en skvett med 2 dl rødvin når du kommer hjem på kjøkkenet og kan slenge beina på bordet

Ved å trene (eller late som du kan) karate eller judo en halvtime, forbrenner du 441 kalorier, det må jo være bra avkastning for å kunne nyte hele 6,4 dl rødvin etterpå

Det var en aldri så liten liten uhøytidelig trim omgjort til rødvin oversikt en sen søndags kveld

Natti natt 🙂

2 kommentarer til “FORBRENNING AV KALORIER OMGJORT TIL RØDVIN”

  1. Hei, veldig bra og morsomt innlegg. Skrev litt om rødvin og kalorier selv på søndag og dette var et fint innlegg litt i samme gata.

    Har nettopp oppdaga bloggen din, du skriver bra.

    Mvh
    Kilosofen

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.