LITT OM ALT

I dag tidlig passerte bloggen min 30.000 hits. Fantastisk rett og slett i mine øyne etter knappe 4 måneder. Jeg kunne aldri drømt om at det som lille meg skriver om her inne, skulle være av interesse for så mange. Tusen takk til alle som er innom bloggen min, klem 🙂

I dag tidlig snek jeg meg også oppå vekten, selv om offisiell veiedag er først i morgen. Måtte bare sjekke …. Har spist mye mer denne uken enn ukene før og keto stixene har gitt meg liten trøst de første dagene av uken, så derav spenningen.

Jeg hadde ikke gått opp, men endelig resultat får dere i morgen, når det er offisiell innveiing.

Prosjekt hussalg har også gått sin gang denne uken, om enn i litt roligere tempo nå enn før. Har vært en del småting som skulle ordnes, papirer som skulle skaffes, men ikke de tunge takene som har vært frem til nå. Men, nå på slutten av uken, er det bare å trå til igjen før visning. Alt må jo skinne den dagen, så da er det bare å finne frem gamle kunster og sette i gang, ihvertfall i morgen, jobber jo som sagt best under press …

Husjakten har så smått begynt også. Det er sørgelig med utvalget av utleieleiligheter/utleie av hus her på Askøy for tiden. Ihvertfall sett i lys av de «krav» som jeg har opparbeidet meg med tiden. Leiligheten/huset må ha minst  2 soverom, helst bodplass i tillegg, helst ikke en kjellerleilighet, ha en viss størrelse (mer enn 80 kvm), ha parkeringsplass til 1-2 biler, være noenlunde oppusset/ha en viss standard, den bør ha utsikt og ihvertfall sol. Så om noen kjenner til en leilighet eller et hus som går inn under disse strenge krav på strekningen Erdal-Kleppestø, så blir jeg og minstejenten veldig glade for tips 🙂

Ha en strålende dag alle som en 🙂

4 tanker om “LITT OM ALT

 1. Hei hei….
  Alltid hyggelig å stikke innom din «lille verden»
  Ønsker deg masse lykke til med hus-salg og jakten på leie-marked;)

  • Hei May-Lisbeth 🙂 Alltid hyggelig å få «besøk» av deg også 🙂 Takk for det, begynner å bli litt sånn småskummelt nå når det nærmer seg, får jeg solgt ?, finner jeg ny plass å bo ?, hvordan blir det egentlig å flytte herifra ?, kommer jeg til å angre meg ? osv osv. Men, det skal nok helt sikkert gå bra, vil helst det for snille jenter 😉

 2. Å besøke bloggen din er like dagligdags som å gå på Facebook 🙂 Masse nyttinge tips, og gode blogginnlegg som engasjerer og morer 🙂
  Regner med at salget at huset er over på denne tiden neste uke, og håper du finne en leilighet/hus som passer kravene dine. Du kan ihvertfall le hver gang noen jamrer seg om husmaling i sommer. Det må nå være noe 🙂 (jeg skal isåfall nyte å slippe maling)

 3. Tusen takk for det Liv 🙂 Håper du har rett, at vi slipper en haug med visningsrunder. Joda, jeg skal nok gni meg i hendene fremover når jeg for en gangs skyld kan slippe all jobben, det kan du og i sommer, herlig 😉

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.