UKAS INNVEIING

Jeg er nå inne i min 10 uke på lavkarbo. Tenk at det har gått 10 uker allerede. Det som først skulle bli bare et par uker med ferdig lavkarbomat fra Spisdegslank og så svopp ned resten av kiloene, viste seg å ta litt lengre tid enn planlagt.

Nå skal det sies at jeg har hatt mine sprekker på veien. Først røk jeg utpå igjen på Cola med sukker i 4 uker og da har jo som kjent lavkarbo ingen virkning. Men, jeg fortsatte med lavkarbo kosthold for det. Så har jeg også hatt dager da karboinnholdet har kommet alt for høyt til at jeg har vært i ketose, så helt flink har jeg ikke vært hele veien, det må jeg innrømme.

Men, sånn er nå verden en gang. Ingen (og ihvertfall ikke jeg) er perfekte. Viljestyrke må til og ikke minst tålmodighet, noe som ikke kan sies å være min største styrke. Likevel, har kiloene forsvunnet, for jeg har faktisk vært flink mesteparten av tiden, klapp på skulderen der til meg selv 😉

Så i dag, nok en gang, steg jeg opp på badevekten, lett som en fjær selvsagt, og på nøyaktig samme plass, for å sjekke status. Og jaggu santen så viste fasiten  -1,5  kilo ned denne uken. For en motivasjon! Så da har jeg 0,5 kilo igjen før jeg når sekstitallet og da blir badevekten glad kan du tro. Det tallet har den ikke fått vist på mange år, så lenge jeg har stått oppå der ihvertfall …

Så tilsammen har det da forsvunnet 9 kilo, og det blir altså sånn omtrent 18 margarinpakker (blæ). Utrolig hvor godt de har gjemt seg rundt omkring, for jeg ser ikke den store forskjellen. Joda, buksene er blitt mer rommelige, nye hull på beltene har blitt tatt i bruk og jeg ser at jeg er litt mindre her og der, men det er ikke SÅ stor forskjell. Det beviser bare det jeg alltid har sagt, at jeg legger på meg fra tærne og helt opp i hårroten. Fordelt over det hele med andre ord.

Bare noen kilo til nå, så blir vi så fornøyde atte. Men jeg som hadde som mål og nå rette vekten i løpet av mars, må nok strekke det litt ut i april før jeg er helt fornøyd. Må jo få sjekket om six packen er der inne en plass en gang for alle, er jo nysgjerrig da…

Jeg er SÅ glad for at jeg fant lavkarbo. Nå vet jeg, at selv når jeg har nådd målet mitt og kanskje skeier ut en gang eller ti, og legger på meg et par kilo igjen, så kan jeg ta meg inn igjen med et par uker på streng lavkarbo, og så er jeg der igjen. Jeg har med andre ord funnet oppskriften. Og det er en helt herlig følelse !!

God helg til alle sammen og lykke til videre på lavkarbo fremover.

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.