MER LAVKARBO DRIKKE I HUS

Siden jeg har vært litt i kjelleren, så har jeg heller ikke vært kjempeflink på lavkarbofronten de siste dagene. De to tingene følger hverandre ganske slavisk. En dårlig dag, blir ofte også automatisk en dårlig lavkarbodag. Eller det vil si, i dag har jeg tatt meg sammen igjen og er kun oppe i 4,6 karber totalt.

I går derimot var jeg oppe i svimlende 127 g og lørdagen 119 g, så karbo stixene har jeg ikke giddet å ta ut av skapet engang, enda mindre badevekten. I går gikk det ned både sjokolade og chips på høykant, stakkars stakkars meg 😉

Men som sagt, i dag er vi tilbake på sporet. Har vært litt lei Cola Zero og har funnet to, eller egentlig tre substitutter til denne favoritten som jeg nå har drukket meg lei på allerede.

Det går i VANN  som er desidert sunnest og som inneholder 0 karber,
Fun saft med smak av jordbær og rabarbra   som også har 0 karber OG  nå Fanta Zero  som inneholder 0,5 karber pr. halvliter. Det er faktisk til å leve med en gang innimellom.

Så det var litt greit å få en litt annen smak for en gangs skyld. Jeg går så fort lei disse light produktene og drikker som regel vann, som sikkert også i det lange løp blir det beste.

En god lavkarbouke til alle sammen 🙂

2 tanker om “MER LAVKARBO DRIKKE I HUS

 1. Jeg sprekker også rett som det er…litt for ofte for og si det sann..
  Selv bruker jeg dette nettstedet veldig ofte:

  http://www.lchfrecept.com/

  Mange bra tips og idéer..mandelpannekakene er en favoritt!!

  Lykke til videre,til slutt havner du nok på rett spor!

  • Uff, ja det blir ofte sånn. Men da er det jo så greit at vi klarer å ta oss inn igjen og metoden vi har funnet virkelig fungerer så lenge man holder seg på den «smale sti» 🙂
   Dette nettstedet skal jeg benytte meg av i leten etter nye ideer, tusen takk for tips 🙂
   Masse lykke til, til oss begge to 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.