JEG SKAL GÅ STOLTZEN I MORGEN

Ja, det skal jeg visst. Utrolig lett påvirkelig som jeg er. Om noen sier hopp så gjør jeg det 😉
Selvsagt Christine og Turkompaniet Tyt og Tøys som har fått meg med på dette her.

Jeg som knapt nok har hatt på meg joggeskoene på 3 måneder skal altså begynne med Stoltzen. Jaja, hvorfor begynne med det letteste ??? Her er det bare å fylle Ipoden med «engasjerende» musikk. Og det blir ikke listepop for å si det sånn. Her må det andre saker til.

Begynner med denne

Etter de minuttene har jeg nok fått litt varme i skrotten og går videre med

Da er jeg nok mør nok til å høre Bad Bad Boy med The Brothers (som jeg ikke fant noen link til, så den må dere bare late som ligger her)

Enda litt mer mørbanket i beina og når melkesyren har satt inn for fullt, da kommer denne :

Nå regner jeg med at jeg har seriøst vondt i beina og da kan denne komme godt med

Nå bør jeg nærme meg toppen om jeg skal klare å komme opp på under 25 minutter som jeg har skrytt på meg, og da får denne forhåpentligvis hjelpe meg de siste minuttene

Når den toner ut, har jeg mest sannsynlig og etter planen segnet om på plattingen på toppen ….

Med de oppmuntrende ordene jeg fikk av min topptrente datter i går, avsluttes dette innlegget :

«Du må ha veldig, veldig god musikk for å orke Stoltzen. Jeg anbefaler musikk som får deg i godt humør, for jeg har vurdert å kaste meg utfor fjellet noen ganger på vei opp ;)»sitat slutt …

2 kommentarer til “JEG SKAL GÅ STOLTZEN I MORGEN”

  1. Det kommer til å bli et minne for livet! Fotoapparatet, drikkeflasko, de letteste joggeskoene ever (eller skal vi gå barbeint? tipses om minst mulig ekstra vekt), en pose med nøtter og det saligste gliset midt i tryne ankommer vi toppen og ser ut som de friskeste (eller frodigste?) budeiene som fremstår som nasjonalromantisk bilde med flotte roser i kinn:) Viktig med positiv fostring her ser jeg. Men jeg er spent på fortellingen din her i etterkant av turen, blir bra og se hvilket inntrykk som fester seg mest:) Du har jo ikke fokus på at vi skal videre til fjells etter at vi har ankommet stoltzens topp.

    1. He he, ja det blir nok noen fine budeier på toppen. Det med flotte roser i kinn stemmer nok på en prikk. Type plomme tipper jeg 😉 Har IKKE fokusert på turen videre, den fremstår som rene søndagsturen og «nedtrapping» etter denne strabasen her 🙂 Ja, jeg og er spent på fortellingen etterpå, den kan jo slå ut i alle retninger likssom 😉 Glad jeg har helsepersonell med på tur i morgen 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.