UKENS INNVEIING

Denne uken har gått sånn helt greit. Ikke den verste og ikke den beste lavkarbomessig. De verste utskjeielsene ble gjort i helgen og ukedagene har gått veldig bra.

Så i dag når jeg entret badevekten, var det med like stor spenning som ellers. Etter turen opp Stoltzen og videre til Fløyen i går, var jeg nesten sikker på at jeg hadde økt muskelmassen min med minst 10 %  😉 Og muskler veier jo som kjent mer enn fett 😉

Men vekten stoppet på 69,8 kg.
Halleluja! Jeg har gått under den magiske grensen på 70 kg, jeg har endelig sett 60-tallet. Til og med badevekten hoppet av glede i det jeg satt den på plass, det er jeg nesten sikker på.

Det er enda litt her og der som jeg gjerne skulle sett forsvant, men hvor mange kilo som må til for å nå det målet, se det får vi se underveis. Lavkarbo kommer til å være en livsstil fremover 80 % av tiden. De resterende 20 % skal jeg kose meg med det jeg har lyst på innenfor rimelighetens grenser. Jeg vil ikke lengre ha et hardt lavkarbo opplegg, ikke hardere enn det jeg trives med og det som gjør at jeg holder vekten eller fortsetter å gå ned i vekt. Så det får jeg prøve å sjonglere til underveis. Det kommer uansett til å dukke opp nye oppskrifter og nye ting på menyen, så den biten har jeg ikke tenkt å gi meg med.

Men ja, nok en gang, lavkarbo virker fantastisk bra 🙂
Det er bare å stå på, så forsvinner kiloene. Har jeg klart det, så klarer alle andre det også.
Jeg har prøvd det meste tidligere uten å lykkes, men dette funker

God helg 🙂

5 tanker om “UKENS INNVEIING

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.