UKENS LINDUS

Ukens LINDUS skal visst dreie seg om tid i dag. Tid som flyr … fort …

—————————————————————————————–

UKENS LINDUS

FRA FJORTIZZ TIL FORTIZZ PÅ NO TIME …

Hvis jeg regner bakover til jeg var 14 år gammel (derav FJORTIZZ), blir det et himla stort tall. Du kan faktisk snu 14 og få 41 (derav FORTIZZ) og da er du der jeg er i dag. Og det føles som «Gone in 60 seconds». Boff, vekke, all gone. 41 år…

Hvor i alle dager har de årene blitt av ?? Hva har jeg gjort på i alle de årene, månedene, ukene, dagene, timene, minuttene ??

41 år, det er 492 måneder, 2132 uker, 14.965 dager, 359.160 timer, 21.549.600 minutter. Nå  skal jeg egentlig være veldig glad for at jeg var 41 når jeg kom på å telle etter dette, og ikke enda eldre, for da hadde det vært enda høyere tall og regne med.

Hvis jeg regner litt på det, skal det ikke være så vanskelig å finne ut hva jeg har brukt mesteparten av tiden på, ihvertfall de mest elementære tingene :

En studie viser bl.a. at vi kvinner bruker i gjennomsnitt 14 minutter hver eneste dag på å finne ut hva vi skal ha på oss. På mine 41 år så skulle det da bli sånn ca 145 dager brukt på å finne ut akkurat det .. What a waste of time …

  Vi sover i gjennomsnitt 8 timer i døgnet. Jeg sover normalt 6 timer. Men, om vi sier at snittet dras opp p.g.a. mye soving i tenårene, så kan jeg gå med på 7 timer i gjennomsnitt. På 41 år har jeg da sovet bort 4.365 dager. Det vil si nesten 12 år på puten det. Snakk om tornerosesøvn.

Sminking : av og på pr. dag (bare 20 minutter pr. dag for meg altså – regner med snittet er noe høyere)  207 dager har altså gått med til kun face on og face off.

  Dusjing : 207 dager Der er det mulig at jeg har
dradd opp snittet litt, men vi holder oss til gjennomsnittet

  Spising : 60 minutter daglig, det blir 623 dager, nesten TO år bare med spising. Nå skal det sies at jeg spiser sjelden annet enn middag sittende, og det er kun av praktiske årsaker, resten blir i hånden på vei til eller fra et eller annet ..

Jobb/skole : Gjennomsnittlig arbeidstid  8,5 time dag, 5 dager i uken regner jeg for min del fra jeg var 7. Det blir 3130 dager på skole/jobb.

  Dobesøk for kvinner er regnet til gjennomsnittlig 24 minutter pr dag. Det vil si at jeg har tilbragt  249 dager på toalettet til nå. Flott det !

  Husarbeid : Regnet fra 18 år for min del (før det var jeg en udugelig slask som bodde hjemme og strødde om meg som alle andre tenåringer…) Gjennomsnittlig 1 time pr. dag gir  349 dager. Altså nesten et helt år med bare husarbeid. Please …

  Hvis man skal legge sex til denne listen, må jeg gå vitenskapelig til verks, ellers utleverer jeg meg helt her. Altså, statistikken sier at et gjennomsnittlig par har sex 2 ganger i uken. Et gjennomsnittlig samleie varer i 3 minutter – Give me a break ….
Jaja, vi får holde oss til statistikken. Det blir fattige 6 minutter i uken det. Hvis vi da regner den seksuelle debutalder til 15 år, vil regnestykket bli som følger : 5,5 dager (få med dere at dette var det eneste tallet med desimal i seg, det var fordi det var så lite at det rett og slett ikke gikk an å runde det av opp til seks dager). Det var ikke mye dere ….

Ut i fra disse regnestykkene, skulle jeg da ha hatt 5.684 dager «til overs» til å gjøre andre ting … Lurer på om jeg har brukt dem fornuftig …. Antakeligvis ikke..

Det får det bli en endring på fremover, dyrebar tid 🙂

———————————————————————————–

Svaret på forrige ukes LINDUS konkurranse var som alle hadde svart helt riktig :
landslandstrener i håndball Thorir Hergeirsson . Den som ble trukket ut og får 4 Flax lodd var : SUSANNE – Gratulerer. Send meg en e-post (linda.haga@broadpark.no) med adressen din, så skal jeg få sendt deg loddene 🙂

————————————————————————————-

DENNE UKENS KONKURRANSE :

Hvem er så dette ????

Vet du svaret, skriver du det i kommentarfeltet under og så er du med i trekningen av 4 Flax lodd.

Lykke til og god helg 🙂

27 tanker om “UKENS LINDUS

  1. Lars Vaular er mannen!
    Men det var heller bedrøvelig lesning, mange av de bortkastede timer og år i den oversikten du hadde laget, sett sånn i etterkant, smil….!

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.