PRINSESSEKAKENE FERDIG

Denne kaken her, skulle egentlig bli noe helt annet, men underveis lager jeg veien selv. Det er kjempemuffinsen som jeg lagde og den første jeg har laget ever. Ble ikke som forventet kan man si, men i dag tidlig var det enda verre fatt, da hadde overdelen seget så fint ned på siden, men lysene står der enda og den får duge som lyskake i år selv om det ble et makkverk av et bakverk :

Prinsessekakene gjorde jeg ferdig i går kveld. Dvs. bunn og fyll. Den ene ble sukkerbunn, fyllt med krem og smørkrem. Den andre ble en sjokoladekake og ble fyllt med krem som jeg blandet nesquick i , mmm smakte kjempegodt 🙂

Så skulle selve pyntingen begynne. Jammen glad jeg ikke startet på det sent i  går keld. Hadde nok vært for trøtt i trynet til å ha tålmodighet med den hersens marsipanen da ja. Hadde gått veggimellom ..

Gikk også nesten tom for både marsipan og smørkrem. Heldigvis hadde jeg litt icing som jeg kunne spe på med.  Så sammen kom de. Men, bestillingen lød jo på Tornerose og Rapunzel eller hun med det lange håret som Isabell kaller henne. Nå ble ikke disse to hverken fugl eller fisk, men det ble nå sånn noenlunde begge deler. Den ene dukken har nå ihvertfall langt hår 😉

8 kommentarer til «PRINSESSEKAKENE FERDIG»

  1. Nok en gang imponert over hva du får til 😉 Tenker Isabell og resten av jenteflokken ble overrasket….heldige de som har deg 😉

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.