TUR TIL ULRIKEN SKJÆRTORSDAG

 

I dag tok jeg og Isabell en på sparket tur til Ulriken sammen med Bjarte, Liv, Helene og de to vofsene deres. Tok banen opp og det var jo stor stas for Isabell som ikke har tatt den før. Jeg er litt mer pysete når det gjelder Bergens utgave av dinglo og danglo. Det går helt greit likssom, men ikke mer enn det. Klarer ikke helt å nyte utsikten 😉

Her er en annen som var litt skeptisk på tur i dag. Store hunder kan være noen skikkelige pyser. Husker det fra jeg hadde Newfoundlender selv. Gitter og åpent underlag er ikke noe kjekt.  Store bamsen likte seg ikke på vei ned trappene. Streket hele veien …

Sjekk angsten i blikket. Dette likte han ikke i det HELE tatt. Stakkar, synes synd i ham der han pep seg nedover trappen, selv om vi lo godt av ham og da 😉

På toppen fikk ungene hver sin is og en bolle som «bensin» til turen som vi skulle ta til fots ned igjen. Det gikk litt i rykk og napp, men de var kjempeflinke å gå alt i alt de to timene vi brukte ned igjen. Måtte bære 4-åringen noen få ganger. Men ikke mye, så hun gikk faktisk nesten hele veien alene. Det samme gjorde 6-åringen. Så, små barn kan fint gå lange turer de også med litt oppmuntring underveis


Tror den ene vet hvor langt hun skal gå og den andre er lykkelig uvitende, på uttrykket å dømme 🙂

Vi fant jammen litt snø på «høyfjellet» i dag og. Skikkelig påskestemning og sol fikk vi på store deler av turen. Masse folk i fjellet og bare smilefjes å se

Vel nede i bilen igjen, sovnet 4-åringen kjapt, 6-åringen glippet litt med øynene hun også og det var ikke fritt for at det kom et gjesp eller tre fra de tre voksne ombord også 😉

Så dette ble en flott start på påskeferien, kjempefin tur 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.