LAVKARBO KAKAO, MINI PIZZA, PIZZAMUFFINS OG OSTELASAGNE

Fant meg en ny lavkarbo blogg i dag, som jeg har tenkt å reklamere litt for. Bloggen heter Veien til Målet Fant blant annet minipizzaer som jeg har lett litt etter som lages med osteskiver som bunn. Det skal bli middagen min i morgen.

Disse pizzamuffinsene så litt gøy ut og, de må prøves

Denne ostelasagnen skal også prøves 🙂

Denne bloggen har også masse godt, enjoy

Sprang jaggu meg ut en tur i kveld også (avhengig ??) Hadde ikke all verdens med tid i kveld, så det ble opp de bratteste bakkene mot Dronningen fra Lien og ned igjen. Grei løpetur, mer enn langt nok opp de bratte bakkene for min form. Litt mer folksomt i løypene i dag ja enn det var på 17-mai. Brukte 17 minutter opp og 8 minutter ned igjen (kun notert her for min egen formkurve sjekkliste 🙂 )

Etter turen, hadde jeg såååå god samvittighet at jeg laget meg en stor kopp med lavkarbo kakao. Oppskriften finner du her.  Nam,  kjempegodt 🙂

Ha en strålende kveld videre !

5 kommentarer til “LAVKARBO KAKAO, MINI PIZZA, PIZZAMUFFINS OG OSTELASAGNE”

  1. Så flink som du er blitt så blir det vel maratonløp next? 😉 Du har vært utrolig flink, og det er veldig gøy å følge deg her inne og lese på alle tipsene du deler med oss andre 🙂

    1. He he, da må jeg nok legge fra meg giftpinnene først 😉 Du vet pusten er den som legger hindringer i veien for oss begge. Må snart gjøre noe med den biten 🙂 Tusen takk 🙂

  2. Du er flink Linda. Takker for alle disse lav karbo mat oppskrifter… jeg skal kjøpe inn til helgen og se hva jeg for til…gir deg tilbake melding 🙂 har startet igår med lav karbo.. håper jeg holder meg de neste ukene, og mens jeg er hos min søster…

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.