LAVKARBO KAKAO, MINI PIZZA, PIZZAMUFFINS OG OSTELASAGNE

Fant meg en ny lavkarbo blogg i dag, som jeg har tenkt å reklamere litt for. Bloggen heter Veien til Målet Fant blant annet minipizzaer som jeg har lett litt etter som lages med osteskiver som bunn. Det skal bli middagen min i morgen.

Disse pizzamuffinsene så litt gøy ut og, de må prøves

Denne ostelasagnen skal også prøves 🙂

Denne bloggen har også masse godt, enjoy

Sprang jaggu meg ut en tur i kveld også (avhengig ??) Hadde ikke all verdens med tid i kveld, så det ble opp de bratteste bakkene mot Dronningen fra Lien og ned igjen. Grei løpetur, mer enn langt nok opp de bratte bakkene for min form. Litt mer folksomt i løypene i dag ja enn det var på 17-mai. Brukte 17 minutter opp og 8 minutter ned igjen (kun notert her for min egen formkurve sjekkliste 🙂 )

Etter turen, hadde jeg såååå god samvittighet at jeg laget meg en stor kopp med lavkarbo kakao. Oppskriften finner du her.  Nam,  kjempegodt 🙂

Ha en strålende kveld videre !

5 tanker om “LAVKARBO KAKAO, MINI PIZZA, PIZZAMUFFINS OG OSTELASAGNE

  1. Så flink som du er blitt så blir det vel maratonløp next? 😉 Du har vært utrolig flink, og det er veldig gøy å følge deg her inne og lese på alle tipsene du deler med oss andre 🙂

  2. Du er flink Linda. Takker for alle disse lav karbo mat oppskrifter… jeg skal kjøpe inn til helgen og se hva jeg for til…gir deg tilbake melding 🙂 har startet igår med lav karbo.. håper jeg holder meg de neste ukene, og mens jeg er hos min søster…

  3. Tilbaketråkk: NY LØPERUTE OG MINDRE VELLYKKET MATLAGING | Lindas Lille Verden

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.