NY LØPERUTE OG MINDRE VELLYKKET MATLAGING

LITT MER TRENING MÅ TIL – NY RUTE TIL DRONNINGEN

I går hadde jeg meg nok en løpetur, denne gangen til Dronningen med en liten vri underveis. Jeg hadde nemlig sett sist gang jeg var der at de hadde satt opp nye skilter til Dronningen, opptil flere underveis (mange veier til Rome tydeligvis) Halvveis opp, når en kommer inn i skogen (fra Haugland for de lokalkjente) går det nå bl.a. en løype inn mellom trærne. Så, jeg tok en sjefsavgjørelse og svingte inn der for å få litt variasjon. Det var egentlig en veldig grei løype, mosekledd og myk å løpe på. Den må være genial når det er drittvær, for selv om trestammene er helt blottet for barnåler langt opp på trestammene, så vil de fungere som en paraply på toppen der trærne er intakte.

EN SKIKKELIG KLØNE, SNUBLER I RØTTER OG EGNE FØTTER

Nesten gjennom den nye løypen og fornøyd med å ha funnet en alternativ trasè, kjente jeg at foten hektet seg i en rot, noe som fort kan skje når du begynner å bli litt trøtt i beina og ikke løfter de høyt nok lenger… Men denne roten var ikke som andre røtter. Nei, den strammet grepet som i en lasso og før jeg visste ordet av det, lå jeg der så lang jeg var…
Det er da jeg sender en takknemlig tanke til noen for at jeg ikke er en asfaltløper, men løper rundt i skog og mark, over haug og hammer der det ikke er så mye folk. Det holder at jeg ler av meg selv likssom, om ikke andre skal le av meg i tillegg 🙂

MISLYKKET MATLAGING

Hadde funnet frem en oppskrift i går som skulle bli mitt siste forsøk på å lage alternativ pizzabunn. Altså en pizzabunn som er forenlig med et lavkarbokosthold.

Denne gangen var det minipizzaer som skulle prøves ut (oppskriften lå ute her på siden for noen dager siden). Såkalte muffinspizza som skulle stekes i store muffinsformer. Selve ideen er jo litt original, og det er godt mulig jeg prøver igjen med vanlig pizzadeig. Sikkert supert å ta med seg på tur osv.

MEN, det er noe med de ingrediensene  bakemix, olje og fiberhusk som jeg bare ikke klarer å fordøye i en pizzabunn. Nå skal det sies at jeg på forhånd nok har prøvd 5-6 alternative lavkarbo pizzabunner tidligere og alt har vært like mislykket til min gane.
Klok av skade så krydret jeg «pizzabunnen» skikkelig. Den fikk salt, basilikum, timian og hvitløk, men nei, det GÅR bare ikke an å spise. Så jeg endte opp med å skrape pizzafyll og ost av bunnen og spiste det i steden for…

Fra nå av blir det ordentlig pizzabunn hvis det skal lages pizza. Det får jeg bare unne meg. Sånn er det bare med den saken !

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.