5 TING DU IKKE VIL HØRE DAGEN DERPÅ …

Vi har vel alle vært der en gang .. 

Her kommer 5 ting du helst ikke vil høre dagen etter at du har vært ute på by’n og fått i deg litt for mye … Dette setter fart på fylleangsten :

1. Hva var det du het igjen ?? ….

Du hadde kanskje et snev av ølbriller klokken fire i natt, og nå ligger du ved siden av en fyr som du ikke kjenner så godt. Og han kjenner tydeligvis ikke deg heller, for i det samme han våkner, setter han seg opp i sengen, ser på deg og sier: «Hva var det du het igjen..?». Da føler man seg virkelig spesiell …..

 

2. Shit ! Du var full i går ….

Bestevenninnen din ringer deg søndag morgen og uttrykker stor glede over dine krumspring dagen i forveien. Det viser seg at du var en smule utagerende, og til underholdning for hele festen. Og så husker du det ikke selv… Så nå må du lide deg gjennom venninnen din sin gjenfortelling av hvilket partytroll du var, og hvor mange gutter du klinte med. AU! ….

 

3. God morgen, det er fra politiet …..

Når du endelig våkner etter nattens jubalon, står det et veiskilt i stuen, og jakken som henger i gangen er slett ikke din… Og når telefonen ringer og en streng stemme sier «Hei, det er fra politiet», vil du bare gå og grave deg dypt ned under dynen igjen …..

 

4. «Kanskje du vil være med på søndagsmiddag med familien min..?»…..

Ølbrillene var usedvanlig tykke i går, og du endte opp med å ta med deg han som alltid har vært betatt av deg hjem. Han som du aldri noensinne kunne blitt forelsket i, og som du allerede i taxien hjem angret på at du plukket med deg. Nå ser han på deg med hundeøyne og spør om du vil være med hjem til foreldrene hans og spise middag. I dag faktisk ! 
Hjelp !……

 

5. «Saldo er NULL kroner»….

Du skulle egentlig ikke ut, for pengene på kontoen din var øremerket regninger og mat. Men etter de tre ølene du hadde bevilget deg, var kalaset i gang. Og du snublet full og glad hjem klokken fem om natten, med en kebab i hånden og humøret på topp. Nå har du ringt kontofonen, som kan informere deg om at du er raka fant. Neeeeeei!!! ………

4 kommentarer til “5 TING DU IKKE VIL HØRE DAGEN DERPÅ …”

  1. Haha lignet nesten litt på min gårsdag dette her 😉 Neida, var ikke fullt så gale men har noen hull fra lørdagen og mistet bankkortet…Festlige greier 😉
    Og politiet ringte faktisk en venninne lørdag natt, men hun trodde ikke på at det var politiet. DEN lo jeg av haha 😉 😉

  2. hehe.. Håper den tiden aldri kommer tilbake! :S Har hatt min dose fylleangst, så den prøver jeg å unngå. Men morsomt utenifra 😉

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.