SKO SHOPPING PÅ NETT

«En kvinne kan aldri få nok sko» heter det, og for min egen del kunne jeg ikke vært mer enig 😉 For min del så kan jeg rett og slett ikke hjelpe for det, må ha, bare må ha … 😉

Så i dag gikk turen innom (på nett selvsagt) Nelly.com og Brandos.no.
Så nå har jeg komplettert skoutvalget bådet til hverdag og fest.

Hos meg går det stort sett i svart og atter svart, så svarte sko har jeg mer enn nok av fra før, ihvertfall i høyeste hæl kategorien. Så i dag falt valget på litt andre sko og farger i tillegg til et par svarte til da …

 

Her er dagens fangst  fra Brandos.no 

 

  

 

Og, her er resten av fangsten fra Nelly.com

Så da skulle skobehovet for sommeren være dekket inn for i år (tror jeg da …) om det da ikke skulle dukke opp noe heeeelt spesielt 😉

2 kommentarer til «SKO SHOPPING PÅ NETT»

    1. Takk for det Oddbjørg 🙂 Får nå se når de kommer om alt er «as it looks», men med så greie returordninger som er nå, det bør gå greit 🙂 Satser på at alle er like bra som de ser ut 🙂 Brandos er supert det, har handlet der før jeg også

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.