KONKURRANSE / BRUKERUNDERSØKELSE

Legger ut igjen dette innlegget da bloggen nå nærmer seg 70.000 hits med stormskritt. Det er derfor snart tid for kåring av en vinner i kommentarfeltet, så send inn ditt bidrag, så kan du vinne en av de flotte barnekjolene 🙂 Tusen takk for din tilbakemelding og lykke til med trekningen snart 🙂

 

Bloggens telleverk ligger nå en plass mellom 50.000 og 60.000 hits. Med så mange besøkende, er jeg litt nysgjerrig hva dere egentlig synes om bloggen og tenkte å kjøre en aldri så liten brukerundersøkelse med premier selvsagt.

Her er premien  du kan vinne

Premiene blir 2 prinsessekjoler fra nettbutikken min på Epla.no. Nettbutikken finner du her. Kjolene finnes i str 3 år og 4 år.

Det dere trenger å gjøre for å være med i trekningen er følgende :

1. Skriv i kommentarfeltet til dette innlegget hvorfor du pleier å besøke bloggen
2. Fortell meg hva du gjerne ville lese mer om /mindre om på bloggen
3. Like bloggen på Facebook siden min her

Pluss i boken til de som sprer ordet med en link til bloggen min enten på egen blogg eller på egen FB side 🙂

Vinnerene trekkes når bloggen når 70.000 hits. Det blir trukket ut 2 som har fulgt de 3 punktene over den dagen bloggen passerer 70.000.

Masse lykke til med konkurransen alle sammen 🙂

13 kommentarer til «KONKURRANSE / BRUKERUNDERSØKELSE»

 1. Syntes du skriver utrolig bra, og veldig kjekt å følge med på dine oppturer og nedturer 🙂 Masse gode historier. Har både ledd så tårene trilet og blitt så rørt at tårene trillet av innleggene dine. Du deler utrolig mye av deg selv, både på godt og vondt, og det står det stor respekt av 🙂
  Liker alle tipsene som du kommer med. Både oppskrifter, linker, fornying av ting og tang. Masse nyttig for oss som ikke alltid finner opp kruttet selv 😉

 2. Heihei 🙂

  Jeg synes bare bloggen din er utrolig bra!
  Du skriver masse som itresserer meg! Jeg har ei jente på 7 mnd, å er ei av de som har fortsatt den typiske »gravid» magen, etter svangerskapet! Så syns det er helt supert å få tips om matlaging og trening! Finner Motivasjon her inne på bloggen din..

  Jeg synes også du deler masse med oss lesere, Så det er utrolig kjekt å få følge deg 🙂
  Du har knallbra innlegg å du skriver veldig godt!

  Så nå gleder jeg meg til å få prøve ut prinsesse kaka som du har her, til 1 års dagen til vesla! 😀
  Keep up the good work!

  Klem Susanne

  http://snacksize88.blogspot.com/

  1. Tuuuusen takk for masse fine ord 🙂 Håper du kan finne masse inspirerende fremover også. Masse lykke til med «prosjektet», om en liten stund er den en saga blott skal du se 🙂

 3. Jeg pleier å besøke bloggen fordi jeg synes det er så spennende å se vektnedgangen. Selv har jeg fått to tette barn- og jeg har vurdert lavkarbo. Du har mange fine oppskrifter på siden din- og mange nyttige tips! Også pluss at du legger ut nyttig fakta i tillegg til oppskrifter. Om det er noe jeg savner, så er det kanskje litt mer fra din egen hverdag- slik at vi blir bedre kjent med deg 🙂

  Ida
  urettferdig@live.com

  1. Så kjekt at du finner mye du kan gjøre deg nytte av her inne 🙂 Den biten om hverdagslivet som du etterlyser, skal nok komme litt mer tydelig frem etterhvert. I den korte perioden jeg har hatt bloggen, har det ikke vært så mye å skrive om eller det vil si det har vært mye men ikke så mye av det som egner seg på trykk (les : litt turbulent periode) men det kommer 🙂

 4. Jeg titter ofte innom bloggen din. jeg synes du tar utrolig fine bilder.
  Du er så kreativ og får så lite til å bli så fint på et bilde..
  Jeg pleier oxo å titte innom diktene du legger ut. mange fine dikt som kommer ut der..
  må innrømme at jeg har stjert noen av de.

  Nettsiden har jeg ofte tittet på i det siste faktisk=D skulle gjerne ha vunnet en til min lille søster:D’

  HA en fin dag:D
  karima

  1. Håper du får masse masse inspirasjon da 🙂 Skal prøve å få lagt ut enda mer etterhvert. Jobber med saken. Takk for tilbakemelding og lykke til med trekningen som ser ut til å bli ganske snart 🙂

 5. Jeg leser bloggen din fordi jeg finner massevis av nyttige og gode oppskrifter her:) Tenker stadig på å gå over til lavkarbo, men har en mann som er vegetarianer….synes det holder…Da blir det enda vanskeligere å gå i matbutikken. Men jeg bruker noen av oppskriftene dine, og det blir nok mer etterhvert.

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.