NYE REKORDER STÅR FOR FALL

Vel, i dag skulle egentlig løpeturen gå fra Florvåg, opp til Bergheim, ned til Askøy Senter, via Strusshamn, Kleppestø og tilbake til Florvåg. Det var utfordringen. Men, med 20 grader og sol, så jeg ikke for meg en times løpetur i varmen på asfalt. Da trakk jeg meg heller inn i skogen og litt skygge.

Turen gikk fra Meny på Ravnanger, langs hovedveien først og så inn på grusveien til Lien og retur samme veien. Det ble da 10,5 kilometer som ble unnagjort på 1 time og 2 minutter. Ny rekord der altså, johooo 🙂

Milen er passert og det var litt godt å komme over den grensen, da det viste seg at når jeg trodde jeg hadde løpt 1 mil for en uke siden, så hadde jeg i virkeligheten «bare» løpt 8,8 km.

Via treningsassistenten som jeg har liggende på telefonen, kunne jeg lese av at jeg hadde holdt en gjennomsnittsfart på 10 km/t, faktisk så hadde jeg vært oppe i 16 km/t men det mistenker jeg var i nedoverbakke 😉

En mil med joggesko krever en passelig dose med musikk som passer til. Her er litt av spillelisten fra dagen i dag :

Gir litt ekstra «guffe» i beina med rett musikk på øret. Smaken er som baken, jeg er klar over det, men dette er noe av det jeg løper best til. Blir både Rocky trinn og Salsa trinn underveis i de dype skoger 🙂

Har du noen gode treningssanger å dele, så legg inn tips i kommentarfeltet. Jeg trenger nok ny «motivasjonsmusikk» om litt 🙂

 

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.