UKENS INNVEIING

Denne uken har vært helt grei på den måten at jeg har fått trent nok og ikke har «overspist» på karbohydrater. Kostholdet kan nok ikke lenger kalles for lavkarbo, men jeg prøver å holde meg unna karbohydrater mest mulig.

Vekten ble dradd frem på gulvet også denne fredags morgenen, og resultatet denne uken ble ….. Minus  0,4 kilo. Fornøyd ! Et redusert lavkarbo kosthold virker det også.

Nå er det løpetur som gjelder på morgenkvisten og jeg har tenkt å «utfordre skjebnen» bittelitt med å velge en rute jeg tror er over 1 mil. Rekorden så langt er 8,8 km, så det hadde vært veldig okay å få strukket den litt lenger, helst over 1 mil. Fikk en aldri så liten «utfordring» fra min kjære etter løpeturen onsdag, som bare var på 4,7 km og da må jeg jo gripe den og se om jeg kan klare den foreslåtte ruten 😉

Siterer Pippi Langstrømpe før den turen :

«Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg kan klare!»

Nå blir det feriemodus de neste 4 ukene, så får vi se da hvor godt jeg klarer meg i feriemodus. Om vekten går opp, fortsetter nedover eller jeg klarer å holde meg på stedet hvil …

Skal ihvertfall fortsette treningen og løpingen selv om jeg kanskje unner meg litt ekstra god mat og drikke i ferien. Så får vi se hvor vekten lander om 4 uker 🙂

Dukker nok opp ett og annet blogginnlegg i løpet av de neste 4 ukene, men det blir ikke like hyppig «rapportering» som ellers ..

Riktig god ferie 🙂

4 tanker om “UKENS INNVEIING

  1. Du er kjempeflink, men du må passe deg å ikke gå for mye ned. Ikke bra å være skinnogbein heller:) Vi er i startgropen, hadde forventet store tall av en eller annen merkelig grunn, men det ble ny tallrekord om ikke annet:) Ned 0,4 på meg også, usikker på hvor LAVkarbo jeg kjører,så vi får ta det som det kommer. Er på ferie nå, blir litt mer utfordrende når vi reiser vekk noen dager nå. Men vi prøver! Riktig god ferie, Linda

    • Takk Christine 🙂 Har full kontroll vettu, blir nok ikke noe skinn og bein her i gården med det første 😉 At pilen peker nedover viser jo at du/dere gjør ting riktig. Ferietid er definitivt en utfordring og gjerne ikke rette tidspunktet å starte på, men holder du en litt moderat linje men likevel unner deg litt innimellom burde det gå helt fint 🙂 En fin fin ferie til deg og dine også Christine 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.