TRENING MED BARN RUNDT SEG

Det å trene med en 4-åring rundt beina i dag, skulle vise seg å bli en stor tålmodighetsprøve..

Jeg kan ikke akkurat dra 4-åringen med meg ut på løpetur. Joda, jeg kunne sikkert det, men vi hadde vel ikke kommet særlig langt, så de neste 14 dagene blir treningen foretatt innenfor husets fire vegger.

Jeg har en ergometersykkel plassert på vaskerommet og der sitter jeg oppunder taket og tråkker og trår så svetten siler akkompagnert av en passelig dose høy musikk selvsagt. Og i dag var det en 4-åring som ville spørre om alt mellom himmel og jord mens mamsen endelig satt på stedet hvil i en time og ikke kom av flekken ..

I starten gikk dette helt fint det, men når melkesyren satte inn og svetten begynte å piple, så ble svarene kortere og kortere og jeg kjente lunten kortnet kraftig inn den og…

Hvorfor beveger ikke sykkelen seg ? Hvorfor har du vann i ansiktet ? Hvorfor går ikke pedalene lenger ned ? Hva skrudde du på nå ? Hva var den lyden ? Se på meg da, se hva jeg gjør, ser du jeg kan danse til den sangen ?? Kan du hjelpe meg med denne paraplyen ? Hvorfor løfter du på de der mamma ? Og sånn gikk den første halvtimen ….

Ikke hennes feil da at mor blir litt lett antennelig når hun har en puls oppunder bristepunktet og det gjør vondt i absolutt hele kroppen, men likevel : MÅ 4-ÅRINGER SNAKKE OG SPØRRE OM ALT MULIG HEEELE TIDEN ????

Etter en halvtimes tid og med kortere og kortere svar, gadd hun tydeligvis ikke mer, for da bare så hun på meg med en fornærmet mine og sa : du er flink å sykle mamma og så gikk hun ut av rommet … – i TO minutter !! Og så var det på an igjen 😉

Kjenner jeg skal få «kjørt» meg på tålmodighetssiden de neste 14 dagene 🙂

2 kommentarer til «TRENING MED BARN RUNDT SEG»

  1. Du får ta henne med deg ut på tur og ta intervalltrening i en bakke feks 🙂
    Jeg for min del har unger OG krykker for tiden, så her er det sittende zumba med vekter 😛
    Du er superflink! 🙂

    1. Takk Therese 🙂 Ja, jeg får gjøre det 🙂 Men da løper jeg liksågodt opp og ned trappene, godt for rumpemusklene 😉 Høres ut som du har det HAKKET verre enn meg Therese, sittende zumba med vekter det skulle jeg likt å sett 🙂 Men det er jo helt riktig, selv om man har skadet/operert en del av kroppen, så kan man alltid trene resterende på ett vis. Fatt mot, snart kan du kaste krykkene og danse Zumba på ordentlig 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.