NYE MÅL I SIKTE

I går avsluttet jeg mitt forrige «prosjekt» og konkluderte med Mission Completed.

I dag hadde jeg en liten sammenlignings løpetur på samme ruten som jeg løp første gang 17. mai i år. Det er nesten på dagen 3 måneder siden.

Jeg løp den gangen ruten (som jeg i dag fikk målt med Runkeeper på iPhonen) som viser seg å være 7.2 km på tiden 54 minutter. I dag løp jeg den samme ruten på 42 minutter. Ikke et hav av tid i forskjell, men det er nå 12 minutter kjappere på en distanse på 7.2 km, så jeg sier meg fornøyd med det. Nå hadde jeg ikke musikk på ørene i dag heller p.g.a. at det regnet sånn, men skal prøve samme ruten i morgen MED musikk og se om det har noe utslag. .. Synes nemlig alt går så mye lettere med litt musikk til arbeidet 🙂

Når ett prosjekt er avsluttet, må jeg selvsagt ha et nytt å begynne på.  Så i samme rennet som jeg avsluttet forrige så begynte planleggingen av mitt nye i går kveld.

Jeg bestemte meg for å sette meg følgende mål :

1. Innen 31.12.2011 skal jeg kunne løpe en halvmaraton uten problemer. Det vil si
21.000 meter, men det høres mye bedre ut når en sier 2.1 mil

2. Innen 01.06.2012 skal jeg kunne løpe en helmaraton uten problemer. Det vil si
42.195 meter eller drøye 4.2 mil

3. Stoltzen skal forseres på under 18 minutter innen året er omme

Så langt er det lengste jeg har løpt sammenhengende rett over milen, så jeg må nok virkelig begynne å øke opp øktene de neste 4 månedene for å holde ut i 2.1 mil når det nærmer seg nyttår. Og, enda mer etter nyttår når den distansen skal dobles frem mot helmaratonlengde til 1 juni 2012. Men jeg SKAL klare det !!!!

Min personlige rekord i Stoltzen er beskjedne 22 minutter og 18 sekunder etter to forsøk. Det første forsøket endte på 24 minutter og 59 sekunder. Så det ble en pers på 2 minutter og 51 sekunder mellom de  to forsøkene. Og de var begge utført FØR jeg begynte å løpe. Håper på en kraftig pers neste gang jeg får tatt trappene i Stoltzen i bruk igjen, så har jeg kanskje målet i siktet der også

Som den «ensomme ulven» som jeg er, har jeg ikke tenkt å løpe i noe organisert løp for å nå disse målene. Det blir ut på landeveien med forhåndsmålt rute og så får jeg gjøre ett eller flere forsøk når det nærmer seg «deadline» 🙂 Mulig jeg må ha følgebil som kan plukke meg opp når jeg er kollapsen nær eller så gjør jeg det gjerne i all stillhet 😉

Så da var den listen lagt høyt nok og det er bare å begynne opptreningen 🙂

2 kommentarer til “NYE MÅL I SIKTE”

  1. Du e fantastisk! Jernkvinnen.
    Håper du tar deg tid til å rusle noen turer med oss i turgruppen av og til, vi trenger din inspirasjon:)

    1. Well det gjenstår nå å se Christine 🙂 Målet er der, så får vi se om vi når det 😉 Selvfølgelig skal jeg gå turer med turgjengen også, må bare få litt «stell» på hverdagen, så er jeg der vettu 😉

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.