BAKE BAKE BAKE LAVKARBO

I går bestemte jeg meg for å bruke opp alle lavkarboingrediensene jeg har hatt stående på kjøkkendisken siden sist jeg bakte lavkarbo (begynner å bli en stund siden nå …..)

Det ble brød, knekkebrød og rundstykker og jeg fikk brukt opp rubbel og bit. Disken er rensket. Det eneste jeg har stående igjen er mandelmel som jeg aldri har fått brukt til noe. Noen som vet om noe lurt jeg kan lage med det ??

Så, nå har jeg frysen fyllt opp med knekkebrød (oppskrift) som er kjempegode (hadde i litt gresskarkjerner også). Anbefales på det sterkeste til de som skal gå på et lavkarbokosthold fremover.

Denne gangen ble de litt tynnere enn dette, trikset var å bruke en plast sleiv til å trykke deigen utover på bakepapiret med som jeg dyppet i vann av og til når deigen begynte å henge seg på sleiven ...

Jeg bakte også et par brød og en haug med rundstykker, men der har jeg ingen oppskrift å vise til. Jeg brukte noen oppskrifter som stod bak på pakkene og mikset og trikset litt underveis for å få brukt opp alle ingrediensene. Ble bra det, med unntak av det jeg tok i brødbakemaskinen. Det ble fullt spisbart men det så ikke ut. Hadde ikke akkurat form som noe brød, mer som en halvveis knadd deig som hadde stivnet av skrekk oppi der …

Her er litt av det som røk med i dag

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.