JEG TRENGER HJELP !!!!

Jeg skal i bryllup om litt over en uke. Jeanette som pleier å være min faste rådgiver når det kommer til slike ting, er ikke hjemme før rett før bryllupet og jeg må ha ting klarlagt NÅ !! 🙂

Så nå trenger jeg hjelp fra dere folkens ……

Eller det vil si, jeg skulle nok klart å få satt sammen noe selv og, men det hadde vært veeeldig greit og fått noen synspunkter fra dere, evt. tips til andre ting dere har sett rundt forbi som kunne passet til …

Jeg har lånt noen kjoler fra Kristin, så en av dem blir det hvis jeg ikke skulle dumpe over en aldeles FANTASTISK kjole nærmeste uken 😉

Valget har falt på disse to kjolene fra Kristin som er vist under (den første her vist med sorte og hvite sko til den med blomstrete topp som jeg kaller for «bestemorkjolen» 😉

Lurer på om jeg skal gå for sort BH i den gjennomsiktige kjolen, matcher kanskje bedre med helheten ? Det beste med denne kjolen er at du blir SÅÅÅÅ smal i den, synes ikke så godt her kanskje, men sett fra siden er den helt rå på det området.

Bildene av denne kjolen ble høyst uklare, men jeg orket ikke gå ned igjen og ta den på igjen for å ta nye bilder. På det ene bildet har jeg forsøkt å brette den litt opp for både jeg og Kristin var enige om at den burde vært ca 5 cm kortere … Denne kjolen prøvde jeg bare med sorte sko til, da de lyse jeg hadde var alt for lyse, da måtte jeg kanskje funnet noen i kjolens farger om det ikke blir sort …

 Får enda mer type «klumplegger» i den lengste lengden, så syes opp må den definitivt, men kjolen er kjempefin synes jeg 🙂

Og så har jeg en ubrukt av denne sorten fra Floyd hengende i skapet selv  (bildet lyver litt, her ser den litt kjedelig ut, i virkeligheten når du får den på, så er den litt kulere)

Jeg har mine favoritter men det blir hos meg til jeg hører hva dere sier.

Og så har jeg disse skoene å velge mellom :

1.

2.

3.

Disse går ut av den grunn at jeg knapt nok fikk dem på meg i kveld, så da blir det vel ikke bedre utover kvelden i et bryllup, så jeg har ikke tatt noen bilder med dem på …

Lærte forresten noe nytt i dag om sko som forlenger bena i min søken etter sko som matcher (at jeg ikke har tenkt på det før) Skoene som forlenger bena

Og disse veskene har jeg som kan passe til :

1.

2.

3.

4.

Åpen for både nye sko og veske, men hadde vært greit å kunne bruke noe av det jeg har fra før. Får ikke SÅ ofte bruk for det likssom …

Hvilke smykker kan jeg bruke til disse antrekkene da ? Ingen smykker ?? Noen ideer ?

Håret satt opp eller løst hår ??
Skal få ordnet håret og sminket meg samme dagen, så den er i boks, men hvilken frisyre går jeg for ??

Nå kan jeg aldri se ut som noen av disse her, men konsentrer dere om selve frisyrene 😉

1.

2.

3.

4.

5.

Ser forresten ut i fra bildene jeg har funnet som jeg selv liker, at det ikke var et eneste som var fullt oppsatt. Antakeligvis så liker jeg ikke det, så enten blir det løst hår eller delvis oppsatt hår på en av disse måtene eller andre måter som dere måtte ha tips om

Og om dere ikke liker noen av forslagene er det lov å si det også, men da må du komme med et bedre forslag, gjerne med bilde 😉

9 kommentarer til «JEG TRENGER HJELP !!!!»

  1. Kjole nr 1, svarte sko. Veske nr 3 og frisyre 2 eller 5! 😀 Svart bh! Definitvt, det er visst in om dagen 😉 Hehe

  2. Skjønner at du sliter med å velge, ikke lett det der!! 🙂
    Synes kjole nr.2 med svarte sko, og Angelina-frisyre, veske nr.4.
    Kjole nr 1 er jo også fin da… som sagt, forstår du har et vanskelig valg! Lykke til 😉

  3. Kjole nr 1 med sort bh, veske nr 4, sorte sko, og frisyre 1 el 5:) Så blir du så fin atte;) Fine kjoler begge to, men siden du må legge opp kjole nr 2, hvorfor ikke gå for det enkleste valget;)?

    1. Tenkte den tanken jeg og Cecilie 😉 falt helt for kjole nr 1. Det er en kjole jeg ikke hadde ofret et blikk en gang i butikken hengende på en kleshenger, men når jeg fikk prøve den på så falt jeg pladask 🙂

  4. Nå eksisterer det faktisk ikke noe bilde fra denne kvelden hvor jeg er avbildet. Ikke såvidt jeg vet ihvertfall. Så jeg får ikke vise hvordan jeg ble, men det ble kjole nr. 1, sko nummer to, veske nr. 1 og hår nr. 5 😉

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.