MINE NYE TRENINGSKOMPISER

Disse to treningstjommiene skal jeg trene med fremover etter råd fra Aud Skogen som VIRKELIG VET hva hun snakker om. Dette skal jeg gjøre for å bedre kjernemuskulaturen, så kroppen også bedre skal tåle løping, men uansett så er det viktig å styrke kjernemuskulaturen til alle daglige gjøremål.

Kjente at disse to treningsformene var virkelig effektive. Jeg var bare på en «demo» og prøvde dem ut hos henne på lørdag og søndag hadde jeg sånn gangsperr i magen at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Ingen andre øvelser har tatt på de riktige muskelen tydeligvis 😉

CATSLIDE demofilm

TRENING MED SLYNGE  Slynge trening. Metoden med trening i
slynger kalles på fagspråket S-E-T (Sling Exercise Therapy). Kjernen i konseptet
er trening i ustabile slynger med kroppen som vekt
Et alt i ett treningsapparat – Flere eksempler på bruk av slynge
Slynge og bosuball

Og så må jeg skaffe meg en matte da, en bosuball og fylle en 5 liters dunk med vann som jeg skal bruke som vekt 😉 Og best av alt : Alt sammen kan jeg gjøre hjemme etter at Isabell har lagt seg. Er ikke avhengig av å ha barnevakt e.l. for å komme meg ut på et treningssenter 🙂

PUSHUPS I SLYNGE MED KJETTING – FOR DE LITT STERKERE ER DET UTØMMELIG MED MULIGHETER

Se øvelsen her

Så dette skal bli greier tenker jeg. Nå skal det bli rikelig med gangsperr fremover 😉

Pushups er definitivt bedre enn benkpress??!
”Ja, særlig”, tenker du kanskje nå?

Les mer her

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.