TRENING MED EN LITEN VRI …

I dag høljet det ned like mye som i går når jeg stod opp, så en løpetur ute var faktisk HELT uaktuelt !!

Så når jeg hadde fått minsten i barnehagen, var det et lite gløtt med opplett og treningstøyet var allerede på, så da så jeg mitt snitt til å få gjort noe fornuftig samtidig som jeg fikk varmet opp (som om ikke trening i seg selv er fornuftig nok) Men to ting på en gang er jo aldri å forakte for oss kvinner … 😉

Jeg har jo holdt på å ha visninger vise versa og Isabell «stakkar» har måttet klare seg uten 60 % av lekene sine det siste halve året. Nå, med en stue til overs, så fant jeg ut at det var på tide at hun fikk se igjen sine kjære leker (som hun faktisk kun har spurt etter et par ganger på det halvåret, så hvor savnet de har vært, kan en jo spørre seg om …. )

Så da var det bare å begynne å bære og gå. Opp og ned og opp og ned . Tungt var det og innimellom mye av det, så jeg ble skikkelig varm og svett i løpet av den timen jeg holdt på. Skrittelleren som jeg selvsagt måtte ha på (etter gammalt) for å sjekke uttellingen, viste etter oppvarming 3863 skritt, så det må jo være bra til oppvarming å være.

Her er resultatet etter bæringen. Kaos med leker som trengs å sorteres, men det regner jeg med Isabell kan ta seg av. Her inne skal hun få herje fritt med alt som heter leker så lenge det varer (til huset blir solgt altså) En leilighet vil aldri i verden romme alt det hun har, så hun får leke med det mens hun ennå kan uten innblanding og rydderegler. Lukke døren får holde … 🙂

Så bar det inn på ergometersykkelen og 25 minutter med intens tråkking der til passe musikk. Så fikk de nye treningskompisene mine komme til nytte igjen. Ikke de NYE NYE treningskompisene mine som jeg ikke har fått enda (slynge og catslide), men ALT det andre jeg fant frem fra gjemselen i garasjen nå når jeg skulle bære opp…

Kremt….. se bare her hva jeg fant :

Helt tydelig at kjøpeiveren har vært langt større enn treningsiveren opp igjennom årene ….
At det er tanken som teller, gjelder ikke når det kommer til trening, for disse har aldri og jeg mener ALDRI vært i bruk !! Men, i dag fikk de kommet til nytte. Prøvde ut alle sammen i en skikkelig økt både med stepper, strikk, vekter og stang. Hvem trenger vel multitreningsapparater og andre svære treningsbenker når en kan ha disse små «dingsene» som for meg (som ikke trenger løfte 100 kg) ihvertfall gjør samme nytten 🙂

Fant frem en video for strikktrening også som ble svært nyttig (siden jeg ikke ante hvordan man bruker en strikk til trening …), og kjørte noen repitisjoner av den, grei avveksling det, prøve noe nytt 🙂

Videoen kan du se her

Så, da ble treningsøkten min litt annerledes i dag. Variasjon er en fin ting 🙂

6 kommentarer til «TRENING MED EN LITEN VRI …»

  1. Tusen takk for den utrolig varmende kommentaren på bloggen min! 😀 Det betyr virkelig utrolig mye å vite at noen tar seg tid til å skrive så lange og utfyllende kommentarer 😀

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.