I HAVE A STALKER – TROR EG ….

Og ikke en hvilken som helst stalker heller. Han her kjører rundt i en hvit varebil med rød og blå stripe og så har bilen sånne blå lys på taket og så kan den lage sånne lyder …

Vet egentlig ikke hva som er så spennende med meg eller bilen min. Kan ikke komme på noe jeg har gjort som skulle få denne typen bil til å følge etter meg, men man vet jo aldri …

Men her er hva som skjedde :

Jeg kjører ut fra et bygg i Kleppestø sentrum og i det samme passerer «stalkeren» i motsatt kjøreretning. I det jeg kjører ut, ser jeg i bakspeilet (dårlig vane jeg har etter at jeg tok sertifikatet hos Krokås for mange år siden, terpet antakelig uendelig på akkurat det) at «stalkeren» bremser noe voldsomt og snur tvert. Jeg tenkte bare at det var nå rart, men jeg skulle inn på Nille på Kleppestø Senter og tenkte ikke noe videre over det. SÅ når jeg skal ut igjen fra Kleppestø senter kommer stalkeren igjen i motsatt kjøreretning inn i rundkjøringen, men denne gangen skal jeg andre veien og jeg tenker at han er nok sikkert ute og leter etter noe eller noen siden jeg nettopp så bilen kjøre rundt her for 4-5 minutter siden.

Kjører intetanende videre, men før jeg får sukk for meg har stalkeren gitt bånn pedal gjennom rundkjøringen og tatt meg igjen før neste rundkjøring. Herregud tenker jeg, her er det best å komme seg unna vei. Jeg skal jo bare inn og fylle litt diesel og regner med at han svinger andre veien. Men, neida han følger hakk i hjel og parkerer seg strategisk litt sånn spaningsaktig en 20-30 meter bortenfor der jeg står og fyller. Nå fikk jeg faktisk litt sånn lett vondt i magen og begynner å forberede all verdens unnskyldninger for hva det nå enn  måtte være jeg har gjort galt.

I øyekroken ser jeg at han sitter og snakker i telefonen og ser bort mot bilen min. Antakelig sjekker han ut bilnummer, eier, rulleblad (håper ikke jeg har noe … ), hva jeg spiste til frokost i går og sånne ting. Men, han finner tydeligvis ikke noe spennende i registeret, for idet jeg setter meg i bilen igjen for å kjøre, så fliser han ut av stasjonen og jeg ser ham ikke igjen.

Hmm, er det bare meg som lider av litt forfølgelsesvanvidd her eller ?????
Følte meg virkelig spanet på i dag. Kanskje jeg må ut og kjøre litt til i dag og se hva som skjer …. Dette var jo faktisk litt spennende 😉

2 kommentarer til “I HAVE A STALKER – TROR EG ….”

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.