HIMMELRIKE – NYE LØPESKO

Endelig kom mine nye løpesko i posten til meg. Hentet de i dag.

Jeg har gledet meg stort til å få disse skoene.

De nye løpeskoene mine fra Løplabbet, er supre på mange måter, men på lange løpeturer så gjør de ikke mine bein noe godt. De siste 5 kilometerne av fredagens 1,4 mil lange løpetur sammen med Ine, var rene torturen. Hadde så vondt under beina at jeg egentlig bare ville legge meg ned å DØ… men det er da capsen kommer inn i bildet og fokuset på helt andre ting enn at jeg er ute og løper. Se i asfalten og du ser ingenting foran deg. Ikke hvor lang den bakken foran deg er, hvor langt du har igjen eller noen verdens ting. Bare å fortsette og fortsette og fortsette. Og så plutselig har du bare nedoverbakker igjen før du er i mål og alt vondt er glemt på et blunk 🙂

Det er noe spesielt med et par nye løpesko, eller hvilke som helst sko egentlig, når det kjennes bedre ut MED sko enn UTEN når du tar de på for første gang.

Når du får en sånn HOLY følelse i det du trakker ned i første skoen, da vet ihvertfall jeg at jeg har truffet blink og sånn kjentes det ut i dag 🙂 Nå har jeg hatt denne skoen tidligere også da (den jeg rev i fillebiter i skauen for noen uker siden) så jeg visste hva jeg bestilte denne gangen ..

Så, nå bare GLEDER jeg meg til løpeturen i morgen tidlig. Det skal bli som å løpe på luftputer 🙂 Disse skoene må de ALDRI ALDRI ALDRI slutte å produsere, da skal jeg ihvertfall sørge for å sikre meg eks antall par før de gjør det 😉

 

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.