OG MIDT INNIMELLOM ALT – DER FINNES KJÆRLIGHETEN

De siste dagene har gått med til visninger, bud, kontakt med kjøpere og hodet har jobbet på høygir dag og natt med å prøve å være eiendomsmegler på toppen av alt annet man skal være i hverdagen 😉 Ingen avklaring der i gården enda, men tanker om å skaffe seg et nytt sted og bo har begynt å ta form …

Og midt oppi dette «hodekaoset», så ble dagen i dag  heeeelt annerledes enn jeg hadde trodd på forhånd… Begynte som vanlig med en treningsøkt og levering i barnehage. So far, as usual …

Derifra og ut så får jeg altså VERDENS BESTE DAG med VERDENS BESTE KJÆRESTE Akkurat hva dagen inneholdt kan jeg vel ikke avsløre (det enkle er ofte det beste ..)  men den følelsen jeg sitter igjen med etter at vi har fått tilbringe en hel dag sammen er nyyyyydelig.
Og jeg som trodde at bedre enn dette kunne det ikke bli… Joda det kunne det faktisk 🙂

Så det er ETT stykk happy face som sitter her i kveld og tenker tilbake på dagen som har vært. Thank you kjæresten  🙂

4 tanker om “OG MIDT INNIMELLOM ALT – DER FINNES KJÆRLIGHETEN

    • Tuusen takk for det 🙂 Er endelig på nett igjen nå etter flytting, så jeg har ikke fått kommentert tilbake før nå. Håper du henger med fremover også, satser på å være på full fart inn igjen i bloggverdenen nå om ikke så lenge :-)))

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.