ASKØYTØSER GJØR TING DE IKKE KAN OG IKKE PLEIER Å GJØRE

Tenkte å ta en liten presentasjon av disse Askøytøsene som jeg nevnte i Klatrevegg innlegget 🙂

Intensjonene var vel litt mer spenstig enn det som faktisk har blitt utført de tre årene vi har vært en «gruppe», men litt har vi da fått gjort :

Vi begynte forsiktig med å gå på toppturer, de 7 fjelltoppene i Bergen. Bare DETvar noe ingen av oss var særlig kjent med fra før. Selv om turene var mer sosialt betinget enn at det bar preg av noen form for trening, så gav det oss masse god gammaldags sunn mosjon og masse smil og latter. Så det var gull verdt, de turene. Nå har de vært fraværende en god stund av mange årsaker, men vi skal vel klare å plukke opp igjen tråden på ett eller annet tidspunkt tenker jeg …

Så var det ideen om å pynte juletre på Kolbeinsvarden. Den kom til på en av disse turene og i år blir det tredje året på rad at dette gjøres. Altså en TRADISJON 🙂 Det pyntede treet på Kolbeinsvarden har blitt et lite landemerke i desember måned og noe vi håper mange syns er litt koselig for de som er på vei opp til toppen der. Vi gjør det mest for julestemningen sin del, altså for vår egen del, at andre har glede av det samtidig er jo bare en stor bonus 🙂

Så har vi også en annen ting som også blir tradisjon i år og det er juleverkstedet. Det skal foregå førstkommende lørdag på HUSET i Florvåg. Kjempekoselig for både store og små. Der lager vi julepynt, julegaver, ungene kan ta seg ut i gymsalen når de ikke gidder å sitte rundt bordet lenger og vi koser oss med pepperkaker og gløgg. Og ikke MINST så koser vi oss sammen, både store og små.

Lysfesten har blitt ett fast innslag å delta på også de siste årene. Nydelig å få med seg det også, selv om de siste årene har vært bitende kalde.

Vi har prøvd å få til felles turer til Gamle Bergen (ikke gjennomført enda), Iskanten (ikke gjennomført enda)

Vi har hatt mange felles turer i skog og mark med grilling av pølser på bål for store og små og det er alltid kjekt.  Vi har hatt skøytedag i Florvåg. Stort sett foregår aktivitetene våre på høst og vinter, antakelig er det da vi har kreativitet eller tid nok til å samle sammen folket, ikke vet jeg.

Fredag om en ukes tid skal vi på show og se Klypa, noen av oss som liker humoren der… Kan ikke passe for alle alltid 😉

I starten av desember har vi samlet i sammen 6 medlemmer av «gruppen» med følge som skal reise Oslo-Kiel fra fredag til søndag. Det ser vi virkelig frem til, skal bli hæla i taket og mykje løye 🙂

I januar har vi planlagt curling på Iskanten, det kan også bli en vinner. Ser det allerede for meg hvor mye forviklinger og komedie som kan komme ut av det …

I helgen var vi som sagt på klatring, noe som var fantastisk artig.

Andre ting som har vært snakket om og luftet som vi har hatt lyst til å gjennomføre er : GOCART – RAFTING – LEIRDUESKYTING – HAVRAFTING –

GÅ VIDDEN BY NIGHT har også vært en ting som vi har snakket om, det ser utrolig kjekt ut :

watch?v=hLVU8G9OWRQ

Nå har vi et par travle måneder foran oss med aktiviteter og det ser jeg frem til. Alltid kjekt å omgås store og små i denne «gjengen» her. Så, det var en aldri så liten presentasjon av Askøytøsene sånn i full fart. Kjempegjeng 🙂 🙂

2 kommentarer til “ASKØYTØSER GJØR TING DE IKKE KAN OG IKKE PLEIER Å GJØRE”

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.