ASKØYTØSENE HAR PYNTET JULETRE PÅ KOLBEINSVARDEN OGSÅ I ÅR

Dagen for pynting var egentlig lørdag, men med regn og storm i kastene, var det ikke mange som var fristet til å ta turen opp på Kolbeinsvarden.

Da ble det heller en på sparket tur søndag formiddag og hele «juletrepyntemafiaen» med flere til stilte opp til pynting. Vi hadde med både små og store, så turen opp tok sin tid. Vi tok oss også tid til obligatorisk foto session underveis :

Bildet har jeg lånt av Sølvi (tatt med selvutløser) Sølvi rakk såvidt bort med ett tigersprang eller ti for å komme med på bildet 🙂

Slik ble resultatet i år, og så håper vi at mange vil ta turen opp på Kolbeinsvarden i løpet av desember for å fylle på med mer juletrepynt, så treet får stå og skinne til alle som går forbi på sin vei mot Kolbeinsvarden sin topp 🙂

Som vanlig langt i fra fint og fint langt i fra, større krav har vi ikke 😉

2 kommentarer til «ASKØYTØSENE HAR PYNTET JULETRE PÅ KOLBEINSVARDEN OGSÅ I ÅR»

  1. Hei på deg, og tusen takk for trivelig prat i butikken i dag. Da fant jeg bloggen din, så nå har du en «følger» til. Kjekt å se hvordan posene med garn har blitt til flotte nisser, og så utrolig trivelig med pyntet tre på Kolbeinsvarden! Hadde det vært litt tørrere klima, tror jeg jammen jeg skulle gått opp og hengt «Monsterkula» mi på også, men ull som i tørr tilstand veier 750g, blir FRYKTELIG tungt når det blir vått, så jeg får finne på noe annet.

    1. I lige så 🙂 Så kjekt at du vil følge bloggen da 🙂 Hadde gjort seg den monsterkulen din fra butikken ja, tror nesten jeg må ha et innlegg om den på bloggen for den var virkelig kjempekul 🙂 Har du et bilde som jeg kunne brukt? Med været vi har så hadde den nok blitt i tyngste laget for treet ja 😉 men ta gjerne turen og hiv på annen light juletrepynt 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.