UKENS INNVEIING

VEL, for å si det slik : Desember har gått til H … VETE når det kommer til vekten.
FIRE KILO OPP !!!!!! For første gang siden februar 2011 har vekten gått feil vei ….

Og jeg som trodde jeg var blitt «immun» mot vektoppgang …. Den gang ei… 😉

Det har gått i  goodis, chips, mat og cola (MED sukker) og treningen har det vært så som så med i hele desember, egentlig siden midten av september … kremt

Men nå skal denne julegrisen i form igjen og jeg har begynt allerede denne uken, så i dag stod vektnålen igjen på 64 kg og da har jeg kvittet meg med 1.5 kilo allerede. 2,5 kilo igjen å kvitte seg med.

Det blir kutt i inntak og økning av treningsmengde, så enkelt har jeg tenkt å gjøre det. Så får vi se hvor langt det bærer.

Gangsperren har vært til å ta og føle på hele uken og det har vært tvingende nødvendig med Counterpain smøring før hver treningsøkt denne uken for å i det hele tatt få kroppen i gang igjen til neste økt. Men Counterpain innkjøpt i Thailand har gjort susen den 🙂

MÅL OM Å LØPE HALVMARATHON INNEN UTGANGEN AV ÅRET
Vel, dette målet har jeg vel bare innsett ikke har vært oppnåelig en stund nå. Alt for lite trening på grunn av alt for ufyseligt vær til å løpe i,  har gjort at jeg ikke kommer meg i mål innen utgangen av året. Jeg får flytte det delmålet 3 måneder frem i tid, altså til 1. April og samtidig flyttet målet om HELMARATHON frem til 1 september 2012. Men det SKAL holde og det SKAL gjennomføres. I samme periode skal det settes opp til flere rekorder i Stoltzen, det er bare greit 🙂

Så da er det bare å gå inn i det nye året med vektnålen sånn noenlunde på plass der den skal være og treningsmål klarlagt. Ser frem til et nytt treningsår, vi går jo tross alt mot lysere tider nå og været KAN jo bare ikke være så grusomt som det har vært de siste månedene. Det MÅ komme en klaring innimellom så det blir kjekt å bevege seg utendørs igjen. Jeg har troen på det 🙂

God helg 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.