EN TIRSDAG FORMIDDAG

Det var helt helt stille utenfor i dag når jeg våknet. Overhode ikke vind. Absolutt fantastisk og sjelden vare her oppe på haugen som jeg bor !!!! Og da måtte det utnyttes. Så etter at de faste gjøremål var unnagjort en tirsdag morgen, så gikk turen rett i Lien for en løpetur med kjetting under joggeskoene.

Lien var som jeg fryktet på forhånd fremdeles passende lekeplass for skientusiaster, med alt for mye snø, så det ble en kort tur i dag også. Ble litt for mye 2 skritt frem og tre tilbake, og da mister jeg fort tålmodigheten …

Men i bilen på vei ut fra Lien, fikk jeg øye på 6 svaner som lå og svømte i vannet der, så jeg måtte bare forte meg hjem og hente skikkelig kamera for å få tatt noen ordentlige bilder. Nå har jeg et veldig godt speilrefleks kamera, så det skulle ikke være så vanskelig å få tatt noen virkelig klare bilder av svaner som ligger mer eller mindre i ro …

Jeg brukte vel en 20-30 minutter rundt vannet der borte for å få fanget de beste motivene. Og bildene så ut til å bli bra de, helt til jeg kom hjem  og fikk dem opp på PCen. Alt var uklart. Skikkelig irriterende, nå kan jeg angre på at jeg ikke tok det kurset hos Canon ..

Men det ble nå ett bilde som ikke var så alt for galt, selv om det er litt uklart

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.