UKENS INNVEIING

Bare for å si det med en gang. I dag gikk det rett til helv … på badevekten. Kommer akkurat derifra nå og det er rett før jeg setter meg ned og bestiller en ny og bedre en på nettet.

OPP EN KILO ???? Hva er det for noe da ???

Og så kan jeg ikke SKJØNNE hvorfor …
Jeg har jo bare spist solide middager hver eneste dag, drukket cola hver eneste dag, spist 1 sjokolade, spist is til dessert en dag, spist chips omtrent hver eneste kveld … Alt har visst sin forklaring når en tenker godt etter

Men jeg har nå trent da, takk og lov for det, ellers hadde nok tallene vært helt annerledes der ute på badet i morges

Treningsuken har bestått av et par korte løpeøkter. Korte har de blitt fordi favorittløypen min har vært nedsnødd og nesten umulig å løpe i. To skritt frem og tre tilbake. Og så har det blitt et par gode økter hjemme i stuen. Thats it, denne uken.

Jeg har fortsatt hatt det kranglete kneet, men ikke nå lenger. Hvorfor det ? Jeg har vært hos Magne Brakstad igjen og det kommer det et eget «referat» om i løpet av helgen. Mirakelmannen har «slått til» igjen. Så da var kneet mitt helt fint igjen også og klart for å springe avgårde på lengre turer

Men nå har jeg ikke tid til å skrive mer her på morgenkvisten denne fredagen. Things to do og et julebord å rekke i kveld (ja julebord i februar 😉 Det man ikke får gjort i desember, får man gjøre i februar, sånn er det bare) Så, det er bare å svinge seg rundt og gi gass så vi blir ferdige til kveldens festligheter. Mer kalorier, men pytt pytt, det er da bare jul en gang i året er det ikke 😉

God helg folkens 🙂

4 tanker om “UKENS INNVEIING

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.